reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
To ja mam jakies cuda z tym spaniem ;-)
dzisiaj musialam mala o 8 obudzic, bo szczepienie
wczoraj ja sie zwleklam o 11 a ona jeszcze chwilke....

Standartowo rano wstajemy ok 6, chociaż czasami zdarza się ze o 6 jest drugie cycanie "nocne" i wtedy spimy do 8.
Tylko że dzisiaj mojemu dziecku całkiem się wszystko pomieszało. Cała noc się męczył. Do 10 wył. Na spacerze mu się przestało podobać, zaczął wyć. A po powrocie do domku zasnął jak aniołek (razem z mamą) i spokojnie pospaliśmy ponad dwie godzinki.
A teraz się najdał i jest kochany, cieszy się i gada do słoników z karuzelki.

blond pisze:
nie dziewczyny ja zapraszam do siebie a moze ktoras jest tu w okolicach düsseldorfu od czasu do czasu
Blond, jak mnie kiedyś wkońcu zawieje do siostry, to Cię odwiedzę. Siorka mieszka w Neuss.

A na Bródno to chyba na świateczny spacer przyjdę ;). Na święta jedziemy do teściów, co prawda mieszkają na Ursynowie, ale co tam...

reklama
blond pisze:
nie dziewczyny ja zapraszam do siebie a moze ktoras jest tu w okolicach düsseldorfu od czasu do czasu
Blond, jak mnie kiedyś wkońcu zawieje do siostry, to Cię odwiedzę. Siorka mieszka w Neuss.

no to dziusia zawiewaj do siostry , bo neuss to rzeczywiscie nie daleko nas dawaj dawaj

Do góry