reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Karolla- włoski super i ładnie w nich wygladasz. Czy mi się wydaje, ale chyba włoski troszkę jaśniejsze niż wcześniej.

Ja się wybieram do fryzjera po świętach- żeby na chrzciny mieć włoski OK. Chociaż powinnam już pójść teraz, ale jakoś wytrzymam.

reklama
ja ide tez w przyszlym tygodniu i ciagle nie wiem co chve na glowie miec moze zdam sie na fryzjerke.....mam ciagle ten sam dylemat chciala bym sie odmlodzic jasnymi wlosami (ale wiem ze one mnie pogrubia na twarzy tzn..wteedy moje pyzy widac na kilometr) z drugiej strony ciemne mnie postarzaja ale wysczuplaja twarz i wyrazistrza jestem...mozna fiola dostac...moj jedzie do Poznania na tydzien jak bede u rodziow wiec chcialam mu niepspodzianke zrobiec...jakas fajna metamorfoza....

Myfa zabraniam Farbić Tobie na blond , tak Wyglądasz przeslicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kacha107 pisze:
witaj Karolla w swiecie blondynek :) widze ze odwazylas sie na zmiane koloru,ciemne pasemka zlikwidowane,ladniutko
Kacha ja zawsze miałam blond a te pasemka to moj kolorek był tym razem fryzjerka wiecej pasemek mi zrobiła i wyszły mega blond!

reklama
Ok, musze popróbować -zależy mi właśnie na ładnym balejage a najwyzej włoski tylko podetnę a jak któraś już będzie miała doświadczenie w obcinaniu - to piszcie ;D

Do góry