reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Kurna Misia trzymam kciukasy mocno by woda sie nie przelała w TVN ogladałam fakty i mówili że tylko jakieś obrzeża wROCKA zalało
daj znać czy u was wsio ok!

Misia, kurcze trzymam kciuki za wode (a wlasciwie jej brak)...
Patrzylam sobie dzisiaj na spacerku, jak u nas ladnie rzeka wzbiera... troche jej mniej, niz u Ciebie, ale ciekawie to to nie wygladalo wcale...

Magduska pisze:
A w Gdyni jest hotel Antares :) a tak w ogóle to chyba to jakaś gwiazda jest  nie??

Aaaaaa tak Magdusko :) jest to najjaśniejsza gwiazda w gwaizdozbiorze Skorpiona :)

Rybka :) spoko moze być po świętach :)

ALE ZADAJE PYTANIE RAZ JESZCZE DLA ZAINTERESOWANYCH Z WAWY :) Bede rezewowała bilety do MiltiBABYkina na najbliższą środe na godzine 12 film Francuski numer :) - kto jest chetny - uprzejmie prosze o zgłoszenia na priva najpóźniej do jutra rano :)

Ekhm, Antares, ja bym sobie chętnie Francuski Numer obejrzała, ale się boję wyruszyć w podróż do kina w Gdańsku, a już do stolicy to chyba nie dam na razie rady... rób notatki i napisz o czym było ;D.

Jezu, Misia, ja pierniczę, trzymaj się. Nawet nie wiedziałam że poziom wody się podniósł, musze chyba zacząć oglądać jakiś inny kanał poza TVN Style.

Antares77 pisze:
ALE ZADAJE PYTANIE RAZ JESZCZE DLA ZAINTERESOWANYCH Z WAWY :) Bede rezewowała bilety do MiltiBABYkina na najbliższą środe na godzine 12 film Francuski numer :) - kto jest chetny - uprzejmie prosze o zgłoszenia na priva najpóźniej do jutra rano :)

W którym to będzie kinie- Ursynów? Jak Ursynów to się zastanawie do rana, bo zobaczę jutro jak się rozwinie przeziębienie Natalki.
Antares a czym jedziesz?

reklama
Do góry