reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Kachna321bum pisze:
Mój tata kompletnie ześwirował na punkcie wnuka. Jego ostatnim pomysłem jest stronka dla Jasia. Zapraszam i jeżeli wpiszecie się do księgi gości na pewno będzie mu bardzo miło i mi też :)

kachna a jak tata zrobil taka strone ja tez chce

karola gratuluję nowej pracy :) ja w obliczu zmian jakie zapanowały w mojej firmie mam coraz mniejsza ochotę tam wracać.... :( zreszta zobacze co bedzie w czerwcu - mam rozmowe z pryncypałem.

a ja zdaje relacje z seansu w MultiBABYkinie :)

ciekawe doswiadczenie nie pwoiem :) a więc - przychodzi sie do kina, kupuje bilecik za 10 zł i - jeżeli ktoś ma wózek idzie zostawić go w wózkarni i dostaje fotelik a jak ktoś ma fotelik to sobie idzie z fotelkiem do sali.Każda Mama ma dwa miejsca więc jest wygodnie :)

wchodzimy z kolezanką do sali a tam komplet :) Dziewczyny wiecie jaki to fajny widok jak siedzą sobie mamy z bejbisiami w różnym wieku, jedne karmią piersia, inne butelką, inne łyżeczka.Świetny klimat, cut cieplej niz na zwykle w kinie, przyciemnione światła, przewijaki.Podczas seansu panuje boski rozgardiasz, słychać mlaskanie, cmokanie czasami bekniecie, czasami ktoś soie popłalkuje.Atmosfera sprzyja raczej filmom łatwym i przyjemnym niż wymagających skupienia :) Starsze dzieci bawią sie pod ekranem.ale jest bardzo przyjemnie :) Polecam :)

Brzmi super. Widzialam kiedyś relacje z jednego z pierwszych seansów - rzeczywiście wyglądało nieziemsko. Tylko pozazdrościc. dlaczego u nas jeszcze nie ma Multikina???? Dopiero udują, a jak skończą, to ja juz nie będe mogła iść w środę na 12 :( (no chyba , ze z trzecim ;) )

reklama
Kurcze Antares rozwiałaś moje wątpliwości i ciekawość nie powiem zachęciło to mnie ;D

Magduska to co kiedy się piszemy ;) ?

Do góry