reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karolla jak zwykla lans pierwsza klasa.

A ja zrobilam wielkie zakupki na chrzciny. Iga ma sukieneczkę i wszystko co trza (oprócz bialych rajstopek bo takich w Lublinie nie uświadczysz - sa jedynie kremowe :( ) A mamusia zakupila garsonkę w rozmiarze 38 ;D, buciki i torebkę w dopasowanym odcieniu. No i dzisiaj przeeciałam się sama po mieście (3 godziny ;D ) i mnie zatkało, bo przez moją nieobecność troszkę się moje miasto przez tą zimę zmieniło.
a do fryzjera dopiero 14 - więc zdjęcie lansowe będzie już po świętach.

No i oczywiście nie zdążę przeczytać wszystkiego co pisałyście :(
A jutro o 12 prosze trzymac kciukasy bo ide do przyszłej (mam nadzieję ) dyrekcji na rozmowę ::)

reklama
Karolla pokaże sie jak juz sie na bóstwo zrobię ;) - czyli kolo świat (a raczej po) Bo teraz włosięta cały efekt by popsuły. ;)

Karolla bardzo ładnie wyglądasz :)

a ja się biorę za remoncik zębów bo mnie dwa bolą
484.gif

Bardzo ładnie wyglądasz KArolla. Ja muszę też iść do fryzjera z tym, że ten do którego chodizłąm wyjechał do Chin i dupa a był naprawdę dobry. Od jakiegoś czasu siora mi balejage robiła ale ja chcę jeszcze jakoś fajnie je trochę ściąć - więc dziewczyny z W-wy która moze polecić mi dobrego fryzjera w przystępnej cenie ;D

No ja nie bardzo zawsze jakoś zmieniam. Chociaż zadowolona byłam niedaleko mnie na niepamiętam jakiej ulicy aha Łojewskiej byłam u takiej dziewczyny i fajną mi zrobi ła fryzurkę. A nowy salon fryzjersko-kosmetyczny otworzyli koło zajezdni Brodno-Podgrodzie, ale jeszce nie byłam. Jak na razie wybieram się do Parku Wola, bo mi koleżanka polecała fryzjera, ale pódę dopiero przed świetami... :D

Rybko, ja nie z Warszawy. Bylam u Was tylko u jednego fryzjera. Swietny, rewelacyjny, powalajacy, ale.... w baaaaaardzo nieprzystepnej cenie ;-( (zwlaszcza jak doliczylam sobie koszty przejazdu i hotelu), ale... mialam nas..e w glowie :-) i pojechalam...

reklama
Ja byłam w Gabrielu w CH Targówek i jestem bardzo zadowolona, tyle że trudno nzwać ich ceny przystępnymi. Przede wszystkim podoba mi się jak robią belejaż. Jak raz zrobiłam belejaż u fryzjera niedaleko mnie - i z szatynki wyszłam żółta blondynka, to właśnie tam dziewczyna "uratowała" mój wygląd.

Do góry