reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Karolla jak zwykla lans pierwsza klasa.

A ja zrobilam wielkie zakupki na chrzciny. Iga ma sukieneczkę i wszystko co trza (oprócz bialych rajstopek bo takich w Lublinie nie uświadczysz - sa jedynie kremowe :( ) A mamusia zakupila garsonkę w rozmiarze 38 ;D, buciki i torebkę w dopasowanym odcieniu. No i dzisiaj przeeciałam się sama po mieście (3 godziny ;D ) i mnie zatkało, bo przez moją nieobecność troszkę się moje miasto przez tą zimę zmieniło.
a do fryzjera dopiero 14 - więc zdjęcie lansowe będzie już po świętach.

No i oczywiście nie zdążę przeczytać wszystkiego co pisałyście :(
A jutro o 12 prosze trzymac kciukasy bo ide do przyszłej (mam nadzieję ) dyrekcji na rozmowę ::)

reklama
Karolla pokaże sie jak juz sie na bóstwo zrobię ;) - czyli kolo świat (a raczej po) Bo teraz włosięta cały efekt by popsuły. ;)

Karolla bardzo ładnie wyglądasz :)

a ja się biorę za remoncik zębów bo mnie dwa bolą
484.gif

Bardzo ładnie wyglądasz KArolla. Ja muszę też iść do fryzjera z tym, że ten do którego chodizłąm wyjechał do Chin i dupa a był naprawdę dobry. Od jakiegoś czasu siora mi balejage robiła ale ja chcę jeszcze jakoś fajnie je trochę ściąć - więc dziewczyny z W-wy która moze polecić mi dobrego fryzjera w przystępnej cenie ;D

No ja nie bardzo zawsze jakoś zmieniam. Chociaż zadowolona byłam niedaleko mnie na niepamiętam jakiej ulicy aha Łojewskiej byłam u takiej dziewczyny i fajną mi zrobi ła fryzurkę. A nowy salon fryzjersko-kosmetyczny otworzyli koło zajezdni Brodno-Podgrodzie, ale jeszce nie byłam. Jak na razie wybieram się do Parku Wola, bo mi koleżanka polecała fryzjera, ale pódę dopiero przed świetami... :D

Rybko, ja nie z Warszawy. Bylam u Was tylko u jednego fryzjera. Swietny, rewelacyjny, powalajacy, ale.... w baaaaaardzo nieprzystepnej cenie ;-( (zwlaszcza jak doliczylam sobie koszty przejazdu i hotelu), ale... mialam nas..e w glowie :-) i pojechalam...

reklama
Ja byłam w Gabrielu w CH Targówek i jestem bardzo zadowolona, tyle że trudno nzwać ich ceny przystępnymi. Przede wszystkim podoba mi się jak robią belejaż. Jak raz zrobiłam belejaż u fryzjera niedaleko mnie - i z szatynki wyszłam żółta blondynka, to właśnie tam dziewczyna "uratowała" mój wygląd.

Do góry