reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla :) no cóż... ekhm... ;) a swoją drogą winko jest pyszne - polecam :)

Rybka - ja też nie wiem co Tosia na to ale film amm ochote obejrzeć :) skoro kino funkcjonuje znaczy, ze nie jest najgorzej :)

a co do parku :) to moze sie umówimy np jutro? ewako, Rybka, dytek i inne koleżanki ??

My jak na razie to niedawno wrócilismy bylismy godzinke i za chwilę bedziemy jesc. Ale po jedzonku moze? oby nie zaczelo padac.....

słuchajcie u nas we Wrocku woda wylewa z Odry... ja mieszkam blisko wałów i to nisko w domku jednorodzinnym - tam mamy urządzone mieszkanko do którego się wchodzi po schodach w dół... jejku boję się myśleć co to będzie jak przyjdzie powódź.. :roll:

tutaj widać jak woda przekroczyła już brzeg, ja robiąc zdjęcie stoje na wale...
odra.jpg

Buuuuu... a ja tutaj nikogo w poblizu nie mam ;-( Tzn. z naszego lutowego watku... bo w szpitalu plotkowalam z Kasia marcowek :-)
A na pieterku u mnie w bloku urodzil sie 13-ego marca kolega dla mojej malej :-)
Ale z Wami sie zzylam i chetnie bym sie z kims spotkala... tylko... na wlasnie.... Wy wszystkie daleko ;-(
Najblizej to mam jeszcze do Remeny :-) I nawet mieszkalam tyz w Kraku kiedys...
Ale jade za 1,5 tygodnia na miesiac nad morze :-) Moze ktos mieszka w okolicach Koszalina??????????

reklama
Mam nadzieję, ze jednak powdzi nie będzie.

Antares ja bardzo chetnie się spotkam ale po świętach bo do 15-tego musze oddać drugi rozdział pracy mgr więc staram się jak mogę ją pisać - choć wyjście z dzieckiem na spacerek silniejsze odemnie - w tygodniu moja mama idzie z wnusiem to ja mam zawsze te 2-3 godzinki na popisanie ;D

Do góry