reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla :) no cóż... ekhm... ;) a swoją drogą winko jest pyszne - polecam :)

Rybka - ja też nie wiem co Tosia na to ale film amm ochote obejrzeć :) skoro kino funkcjonuje znaczy, ze nie jest najgorzej :)

a co do parku :) to moze sie umówimy np jutro? ewako, Rybka, dytek i inne koleżanki ??

My jak na razie to niedawno wrócilismy bylismy godzinke i za chwilę bedziemy jesc. Ale po jedzonku moze? oby nie zaczelo padac.....

słuchajcie u nas we Wrocku woda wylewa z Odry... ja mieszkam blisko wałów i to nisko w domku jednorodzinnym - tam mamy urządzone mieszkanko do którego się wchodzi po schodach w dół... jejku boję się myśleć co to będzie jak przyjdzie powódź.. :roll:

tutaj widać jak woda przekroczyła już brzeg, ja robiąc zdjęcie stoje na wale...
odra.jpg

Buuuuu... a ja tutaj nikogo w poblizu nie mam ;-( Tzn. z naszego lutowego watku... bo w szpitalu plotkowalam z Kasia marcowek :-)
A na pieterku u mnie w bloku urodzil sie 13-ego marca kolega dla mojej malej :-)
Ale z Wami sie zzylam i chetnie bym sie z kims spotkala... tylko... na wlasnie.... Wy wszystkie daleko ;-(
Najblizej to mam jeszcze do Remeny :-) I nawet mieszkalam tyz w Kraku kiedys...
Ale jade za 1,5 tygodnia na miesiac nad morze :-) Moze ktos mieszka w okolicach Koszalina??????????

reklama
Mam nadzieję, ze jednak powdzi nie będzie.

Antares ja bardzo chetnie się spotkam ale po świętach bo do 15-tego musze oddać drugi rozdział pracy mgr więc staram się jak mogę ją pisać - choć wyjście z dzieckiem na spacerek silniejsze odemnie - w tygodniu moja mama idzie z wnusiem to ja mam zawsze te 2-3 godzinki na popisanie ;D

Do góry