reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
hej dziewuszki :)

padam na pysk... jestem taka zmęczona że już na nic nie mam ochoty :( dzisiaj kupiłam sobie witaminki prenatal żeby coś podkręcić troszkę zdrówko, dzisiaj od trzech osób usłyszałam że coś blado wyglądam i żebym więcej mięska jadła... hyh...
oby do soboty to w końcu się wyśpię...

Dokładnie... nikt nie jest wyspany.
Ostatnio usiadłam przy łóżeczku śpiącego wreszcie Krzysia i zaczełam się zastanawiać jak ja to przyżyję. Dopiero miesiąc a ja padam na twarz, a gdzie następnych 20 lat???

A swoją drogą, nie wiem jak moj mąż to robi, ale jemu zupełnie w spaniu nie przeszkadza płaczące dziecko...

DZisuia nie martw sie za jakies kilkanascie latem Krzysio bedzie wolał spac z jakąś inną a nie z tobą. ;) Także troszkę krócej niż 20 głowa do góry. No a potem bedą wnuki i tez pospać nie dadzą ;D

A  smigamy w te i nazad po parku bródnowskim :) Znaczy smigałysmy dopiero raz - przedwczoraj :) Przyjedź tu do nas :)

a własnie dziewczyny - moze wybierzemy sie grupowo którejś środy (zamiast do parku smigac wkoło bajora ;)) do Multikina na seans ? Patrzcie jakie luksusy za jedyne 10 zł :) http://multikino.pl/9441,13,1318558,innywymiarkina.html

5 kwietnia Francuski numer - zbieram zapisy robie rezerwacje :)

reklama
Do góry