reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Magduska, bardzo ci pasuje tak krótka grzyweczka, świetnie dobrana do twarzy. No i skończy się tak, że pójde do fryzjera (zamiast na wykłady, oczywiście :p), bo inaczej będe musiała zdjęcia z chrzcin przed pokazaniem na forum w Corelu obrobić, dostawiając sobie na przykład głowę żyrafki, albo cóś innego ;D.

reklama
Serdecznie witam wszystkie lutowe mamusie; :)
Rybko proszę o dopisanie mojego maleństwa do listy mamuś lutowych
Natalka ur. 24 stycznia 2006
moje maleństwo zrobiło mi wielka niespodziankę, ponieważ miałam termin porodu na 17 lutego i czuję się lutową mamusią

ja chce do wawy................z checia zapisala bym sie na liste Antares...ale musze poczekac jeszcze zanim znowu do stolicy sie wprowadze....

Antares ja na razie odpadam - jak zmęczymy te pierniczone kolki to jak najbardziej ale na razie muszę cycek mieć w gotowości czyt. przytulenie do cycusia bo jak ma kolkę to go wyplówa :mad: no i nie mogę męża tak zostawić bo się stary pochlasta z rozpaczy przy kolce :D

reklama
Dzięki dzięki :)
KAROLLA NIE WYBIERASZ SIĘ MOŻE DO KLIFU?? BO ZA 2 godziny my jedziemy :) możebyśmy się spotkali??

Do góry