reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Magduska, bardzo ci pasuje tak krótka grzyweczka, świetnie dobrana do twarzy. No i skończy się tak, że pójde do fryzjera (zamiast na wykłady, oczywiście :p), bo inaczej będe musiała zdjęcia z chrzcin przed pokazaniem na forum w Corelu obrobić, dostawiając sobie na przykład głowę żyrafki, albo cóś innego ;D.

reklama
Serdecznie witam wszystkie lutowe mamusie; :)
Rybko proszę o dopisanie mojego maleństwa do listy mamuś lutowych
Natalka ur. 24 stycznia 2006
moje maleństwo zrobiło mi wielka niespodziankę, ponieważ miałam termin porodu na 17 lutego i czuję się lutową mamusią

ja chce do wawy................z checia zapisala bym sie na liste Antares...ale musze poczekac jeszcze zanim znowu do stolicy sie wprowadze....

Antares ja na razie odpadam - jak zmęczymy te pierniczone kolki to jak najbardziej ale na razie muszę cycek mieć w gotowości czyt. przytulenie do cycusia bo jak ma kolkę to go wyplówa :mad: no i nie mogę męża tak zostawić bo się stary pochlasta z rozpaczy przy kolce :D

reklama
Dzięki dzięki :)
KAROLLA NIE WYBIERASZ SIĘ MOŻE DO KLIFU?? BO ZA 2 godziny my jedziemy :) możebyśmy się spotkali??

Do góry