reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Jak dobrze ze to forum istnieje:-) MOzna pogadać , a najlepsze jest to że nie dawno prezentowałysmy brzuszki miesięczne dwu i tak dalej............. a teraz nasze dziedzie rosną jak na drożdzach moja Oliwka wazy 5 kg :-) i urosła 7 cm :)

reklama
Matuś dzisiaj chcial sie przerobic flamastrm w Indianina, wic kazałam mu sie umyc. No i nie mógł sobie poradzić mydłem więc wziął pumeks i obydwa poliki i brode sobie wyszorował. Skutek opłakany i przez niego i przeze mnie. Biedaczek nie da się teraz dotknąć do policzków. Co mu do glowy strzeliło ta nie wiem. Ale mam nadzieję, ze to pierwszy i ostatmi raz

O mamo biedny Mati ja wygladałam strasznie jak spadłam z trzepaka prosto na twarz ;) chciałam udowodnić sobie że zrobie przewrót do przodu

bużki dla Matiego
a194.gif

Aż strach pomyśleć co dzieci mogą wymyśleć.
Moja Natalka dopiero zaczyna wymyślać. Ostatnio tak głęboko wkłądała paluszki do buzi, że wymiotowała (sorry za szczegóły). Mnie nie było w pokoju, więc krzyczy " mamo zrobiłam coś". No i była bardzo z siebie zadowolona ;D

No to jak nic sie odchudza. Uwazaj bo jaj pójdzie we wrzesniu do przedszkola to zaraz jakiegos kawalera znajdzie ;)

Będziemy bacznie obserwować ;). Ostatnio na spacerze jak usłyszała,że jest Piotruś to biegli do siebie z rozłożonymi rekami, tyle że jak dobiegli to nie wiedzieli co dalej robić ;D.

reklama
Do góry