reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Antares jeszcze raz gratuluję z tego miejsca! A ja chyba naprawdę z lutówki stanę się marcówką... buuuu
:( :( :(

reklama
DZiewczyny własnie odkryłam, że Moniqa (nasz była lutówka) jest w ciąży. Ale świetnie. Moniqa gratulacje

ANTARES witaj ponownie, tym razem w powiekszonym gronie ;D Gratulacje i moc buziakow dla Ciebie i cudnej Antosi.
MONIQUA gratulacje i powodzenia. Trzymamy kciuki.

Witam wszystkie Panie nazywam się Sebastian i jestem mężem Anetki i w jej imieniu pragnę poinformować, że w środe 22.02.2006 równe dwa tygodnie po terminie o godzinie 12.00 w południe Anetka urodział córeczkę, przez cc. Waga 4450 gram i 60cm. Nasz córeczka po urodzeniu dostała 10 punktów. Anetka najprawdopodobniej w poniedziałek będzie w domu. Pozdrawiam.

Gratulacje dla Ciebie Sebastian i Anety.W końcu się doczekaliście Waszego Skarbu. A córeczka duża że hoho:)

reklama
Do góry