reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

A co z tą pełnią?? kiedy będzie, bo mój też chyba ma zamiar czekać, ale to chyba jeszcze trochę, co??
Grrr... W ogóle nie czuję, żeby się wybierał na dobrą stonę...
Wczoraj szlifowałam półkę do kuchni, malowałam ją, szyłam prześcieradła do wózka, gotowałam, sprzątałam, sprzątałam i nic :(
Zaraz lecimy do szpitala na KTG, może mnie ktoś zbada i mi coś powie

reklama
Magduska, u mnie po staremu... czyli cisza kompletna ...
Tzn. boli mnie brzuszek, ale mam tak codziennie od dluzszego juz czasu i nic to nie daje.
Jutro mam zamiar zaaplikowac sobie te 3 butelki oleju rycynowego ;-)

Misia... ja juz pisalam kiedys.... mojej mamie tak lekarz zalecil kiedys.
Urodzila mnie po kilku godzinach od zaaplikowania ;-) A jakis specjalnych jazdy "sracz...ch" nie miala podobno ;-)

Ja jakoś chyba poczekam jeszcze :) Ten olej rycynowy mnie odstrasza. Dziś robię mężusiowi urodzinową kolację... bo jutro to już mogę nie mieć sił. Jejku jak ja bym chciała w nocy pojechać do szpitala!!

ja też myslałam o tym oleju...podobno obrzydliwy ;)
ale narazie się wstrzymam,moze samo ruszy do przodu ;)
Pozdrawiam rozdwojone mamusie i takie jak ja,czyli 2 w 1 !!!!!!!!!

hej hopla :)
jesteśmy :) całe i zdrowe :) nareszcie. Antosia miała infekcję, którą niestety ja spowodowałam - zapalenie pęcherza w oststnim miesiacu ciązy.Ale już dobrze i europejskich kolorów nabrała.
O porodzie napisze w wolnej chwili, chociaż nie było wesoło - Ona sie zaklinowała bardzo poważnie, ja strciłam bardzo dużo krwi i nie miałam już sił - co tu mówić - byłyśmy na granicy.Dzieki Bogu wszytsko dobrze.Ja mam ciągle anemie ale usta swoje już widzę - narescie są ;)
Ściskamy Was serdecznie :)
Lece do mojej Kruszynki :)
odezwe sie oczywiscie :) w międzyczasie :)

Antares- Najwżniejsze,że koniec w końcu wszystko ok. I jesteście całe i zdrowe w domku. Odpoczywaj ;) i nabieraj kolorków.

reklama
Do góry