reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

A co z tą pełnią?? kiedy będzie, bo mój też chyba ma zamiar czekać, ale to chyba jeszcze trochę, co??
Grrr... W ogóle nie czuję, żeby się wybierał na dobrą stonę...
Wczoraj szlifowałam półkę do kuchni, malowałam ją, szyłam prześcieradła do wózka, gotowałam, sprzątałam, sprzątałam i nic :(
Zaraz lecimy do szpitala na KTG, może mnie ktoś zbada i mi coś powie

reklama
Magduska, u mnie po staremu... czyli cisza kompletna ...
Tzn. boli mnie brzuszek, ale mam tak codziennie od dluzszego juz czasu i nic to nie daje.
Jutro mam zamiar zaaplikowac sobie te 3 butelki oleju rycynowego ;-)

Misia... ja juz pisalam kiedys.... mojej mamie tak lekarz zalecil kiedys.
Urodzila mnie po kilku godzinach od zaaplikowania ;-) A jakis specjalnych jazdy "sracz...ch" nie miala podobno ;-)

Ja jakoś chyba poczekam jeszcze :) Ten olej rycynowy mnie odstrasza. Dziś robię mężusiowi urodzinową kolację... bo jutro to już mogę nie mieć sił. Jejku jak ja bym chciała w nocy pojechać do szpitala!!

ja też myslałam o tym oleju...podobno obrzydliwy ;)
ale narazie się wstrzymam,moze samo ruszy do przodu ;)
Pozdrawiam rozdwojone mamusie i takie jak ja,czyli 2 w 1 !!!!!!!!!

hej hopla :)
jesteśmy :) całe i zdrowe :) nareszcie. Antosia miała infekcję, którą niestety ja spowodowałam - zapalenie pęcherza w oststnim miesiacu ciązy.Ale już dobrze i europejskich kolorów nabrała.
O porodzie napisze w wolnej chwili, chociaż nie było wesoło - Ona sie zaklinowała bardzo poważnie, ja strciłam bardzo dużo krwi i nie miałam już sił - co tu mówić - byłyśmy na granicy.Dzieki Bogu wszytsko dobrze.Ja mam ciągle anemie ale usta swoje już widzę - narescie są ;)
Ściskamy Was serdecznie :)
Lece do mojej Kruszynki :)
odezwe sie oczywiscie :) w międzyczasie :)

Antares- Najwżniejsze,że koniec w końcu wszystko ok. I jesteście całe i zdrowe w domku. Odpoczywaj ;) i nabieraj kolorków.

reklama
Do góry