reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Magduska, trzymaj sie. Ja juz po. Porod trwal 10 min.(tzn.druga faza. Do szpitala przyjechalam o 14, o 14:30 konczylam wypelniac ankiete na izbie przyjec. O 15 zaczely sie skurcze parte i o 15:10 Mateusz byl juz na swiecie!

Pozdrawiam wszystkie mamuski.

Powoli dochodze do siebie w domku, bo przeciez tyle zmian nastapilo. No i jestem bezgranicznie szczesliwa!

Dzięki dziewczyny za tak miłe przyjęcie do grona LUTÓWECZEK!!  :) U mnie nic nowego - dalej 2w1. Jak tylko coś się zacznie dziać to dam znać!!
Pozdrawiaim, buźka :-* :-*

Mika zazdroszczę i gratuluję gorąco!!
Ja się czuję jakbym dwójkę przynajmniej już urodziła tak mnie boli krocze!!!!. Jak tak dalej pójdzie to nie będę miała sił urodzić!! BUuuuuuuuuuuuuuu

Magduska, spokojnie dasz rade- wierz mi. Nastaw sie pozytywnie i wszystko bedzie dobrze.

Misia q, jak ciezko wrocic do normalnosci sprzed porodu. Teraz liczy sie tylko synek i wszystko stoi na glowie. Ale radzimy sobie. Maly jest cudowny!!!

reklama
Do góry