reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Trzmam kciuki Dziusia, zeby u Ciebie to bylo wreszcie TO. U mnie oczywiscie wczorajsze skurcze i klucia rozeszly sie po kosciach.
Juz sie przyzwyczailam... Nawet tak jakos nie przeszkadza mi juz to, ze chyba zostane w tej ciazy na zawsze ;-)

reklama
Karola7 gratulacje!!!!

Dziusia trzymam kciuki.

A ja tez niestety jeszcze 2 w 1. Tak 2 dni temu sie ładnie wszystko zaczynało, byłam pełna nadziei, a dzis myśle, że aby jeszcze nie rok. Brzuszek mnie poolewa od rana jak na okres i chyba mam doła. Buuuuu

Gratulacje dla Karoli!!!!!

zgłaszam sie na liste 2 w 1. Wczoraj w nocy 2 godzinna seria regularnych skurczy.No i sie rozeszło... ale przynajmniej wiem,czego mniej więcej sie spodziewać.

A ja od rana chodzę i chodzę i nie przechodzi ból krzyżowy. Zwariuję chyba zaraz. MOże to dziś?? Tylko skurczów nie ma regularnych żadnych :(

Jejku dziewczynki ale jestem ciekawa która następna w kolejce i niedługo bedzie tulić maleństwo!

Ja już zapomniałam o porodzie jednak to prawda, szybko mija jak sie ma dzieciatko ;) !
Czekam na wiadomości która powiększy grono mamusiek !

Własnie wrociłam z KTG... Skurcze mam i to dość mocne, tak ze polozna zastanawiała sie czy mnie nie zostawiać. Ale po badaniu - zero rozwarcia - odesłała do domku. Najmilsze co powiedziała to ze nei wiadomo czy jeszcze dzisiaj nie wróce.
Chyba pojde pobiegac po schodach ;))))

reklama
Do góry