reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Trzmam kciuki Dziusia, zeby u Ciebie to bylo wreszcie TO. U mnie oczywiscie wczorajsze skurcze i klucia rozeszly sie po kosciach.
Juz sie przyzwyczailam... Nawet tak jakos nie przeszkadza mi juz to, ze chyba zostane w tej ciazy na zawsze ;-)

reklama
Karola7 gratulacje!!!!

Dziusia trzymam kciuki.

A ja tez niestety jeszcze 2 w 1. Tak 2 dni temu sie ładnie wszystko zaczynało, byłam pełna nadziei, a dzis myśle, że aby jeszcze nie rok. Brzuszek mnie poolewa od rana jak na okres i chyba mam doła. Buuuuu

Gratulacje dla Karoli!!!!!

zgłaszam sie na liste 2 w 1. Wczoraj w nocy 2 godzinna seria regularnych skurczy.No i sie rozeszło... ale przynajmniej wiem,czego mniej więcej sie spodziewać.

A ja od rana chodzę i chodzę i nie przechodzi ból krzyżowy. Zwariuję chyba zaraz. MOże to dziś?? Tylko skurczów nie ma regularnych żadnych :(

Jejku dziewczynki ale jestem ciekawa która następna w kolejce i niedługo bedzie tulić maleństwo!

Ja już zapomniałam o porodzie jednak to prawda, szybko mija jak sie ma dzieciatko ;) !
Czekam na wiadomości która powiększy grono mamusiek !

Własnie wrociłam z KTG... Skurcze mam i to dość mocne, tak ze polozna zastanawiała sie czy mnie nie zostawiać. Ale po badaniu - zero rozwarcia - odesłała do domku. Najmilsze co powiedziała to ze nei wiadomo czy jeszcze dzisiaj nie wróce.
Chyba pojde pobiegac po schodach ;))))

reklama
Do góry