reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Myfa ja byłam w Chłapowie - milutko, nie ma dzikich tłumów, a jak ktoś chce większego skupiska ludzi to zawsze można na pechotkę do Władysławowa. Spacerkiem jakieś 15-20 min Polecam.

Jadyna wada to zejście na plażę. Baaaaardzo wysokie schody. Mężuś mówił, że to dobrze to się człowiek nie rozleniwi na plaży. ;)

reklama
ja zawsze jezdze do Wladysławowa :-) w cetniewie jest slicznie :-)
hihi ja leniuch jestem tyle schodow makabra ;-)
pozdrowionka

a ja Sopot, Sopot,Sopot ponad wszystko :) Lubię tam jeździć bo nawet jak jest niezbyt ładnie to na przykład do Gdańska rzut beretem :) już sie nie mogę doczekać.

A ja niestety nigdzie nie wyjeżdzam, bo właśnie oddali nam mieszkanie i trzeba doglądać robotników. Żałuję, ale cóż lepiej żebym miała porządnie zrobione w domciu, bo jestem bardzo drobiazgowa i każda niedoróbka doprowadza mnie do szału.

Olcia trzymaj się. My przeprowadzalismy się w grudniu i miałam już dosyć. A niedoróbek pewnie bedzie trochę. My odkrywaliśmy nawet po zamieszkaniu. Taka rada, zanim zrobisz podlogi, pomalujesz ściany itp. sprawdź, czy masz równe ościeżnice - najlepije kupcie jedne drzwi i załóżcie na wszystkie ościeznice, bo jak zrobicie remont i bedziecie chcieli założyc drzwi to może czekać was przykra niespodzianka. (to tak troszke z innej beczki)

Ale fajnie tym co jadą.Ja ruszam na urlop od poniedziałku,ale z naszych planów wyszły nici.Mąz zmienił niedawno pracę i o urlopie na razie nie ma co marzyć.Cóz zostanie mi samoorganizacja wolnego czasu.Coś juz wymyślę... ;)
Miłego pobytu nad morzem!

Jeśli chodzi o nasze morze to ja również zawsze jeździłam do Władysławowa, natomiast w tym roku brykam do Łeby. Ale i tak nic nie jest bardziej piękne dla mnie oczywiście niż nasze cudowne góry zwłaszcza te wysokie, no ale to zależy kto jak woli wypoczywać :D

Zwłaszcza, że wciąży góry już nie dla mnie chyba nie dałabym już rady chodzić całe dnie ;D ;D

reklama
A my planujemy jeszcze góry w tym roku. Te troszkę niższe - Bieszczady, ale zobaczymy co z tego wyjdzie bo tak troszkę popadało i mosty zmyte :mad:. Ale może jeszcze się uda. Wkońcu mamy jeszcze cały miesiąc :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry