reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Yoanna25 witaj - już jesteś na liście ;D

Olcia33 z tymi zaocznymi studiami to nie jest wcale łatwiej no przynajmniej na Uniwersytecie Warszawskim - bo masz tyle samo materiału co na dziennych do wrzucenia do głowy a spotkania co 2 tygodnie w weekendy od rana do wieczora - tak więc nie powiedziałabym że studia zaoczne są łatwiejsze przynajmniej nie na mojej uczelni, tu się nikt nie prześłiźnie a to, że jesteś w ciąży to twoja sprawa i tu nie ma indywidualnego toku nauczania masz zdać w terminie i koniec, a jeśli zaczniesz rodzić w trakcie egzaminów no to wtedy masz dodatkowy termin do zdania.

Ach to bardziej zagmatwane niż mi się wydawało, ale na pewno dasz radę. Ja studiuję pedagogikę rodzinną na DSWE- taka prywatna uczelnia, może słyszałaś. Jak obronię licencjata, to będę kontynuować ale już terapię pedagogiczną. Tak nawiasem mówiąc na fajnym kierunku studiujesz. W przyszłości możesz zarabiać niezłą kasę ;)

Rybko na tym UW to jakaś mało humanitarna kadra. U mnie na szczęście wyładowcy są bardzo wyrozumiali, przynajmniej tak było do tej pory. To może rzeczywiście lepiej zostać na dziennych, no ale niestety ze stratą dla maluszka

na UMCSie to samo czy dzienne czy zaoczne tyle samo materialu do przyswojenia, ale ma to swoje tez plusy :-)

yoanna25 graulacje!! :) i serdecznie witam!!
misia myślę,że dasz sobie radę na uczelni , zwłaszcza gdy masz fajną grupę i w miarę logicznych wykładowców.Poza tym myślę,że przy większym natłoku zajęć ma się lepszą organizację. ;) Tak jest przynajmniej u mnie!!

Dzięki dziewczyny, oczywiście że dam radę :) cieszę się że mój mąż pracuje w domu ;)
poza tym teraz to już z górki :) najtrudniej było jednak na pierwszym i drugim roku wtedy bym musiała na bank wziąć dziekankę....

Myfa a ty studiujesz na UMCS? Bo ja jestem z Lublina, ale studiowałam na UW. I co do kadry to przynajmniej na naszym wydziale (OSA) było w porządku. Pozwolili mi na przełożenie egzaminów. Termin miałam na koniec maja, więc musiałam się z egzaminami wyrobić przed zerówką. No i się udało. Więc myślę misia_q, że ty też dasz sobie radę. ;)

Karola7 studiowałam politologie, ale rok temu obroniłam mgr..... wiec teraz Warszawa a niedlugo Siedlce a pozniej juz na stale mam nadzieje Warszawa ech... a teraz wogole w Radomiu siedze u rodziców :-) a z Lublinem sporo mnie łaczy polowa rodzinki tam siedzi i siostra na polibudzie :-)
ps. dziewczyny gdzie jedziecie nad morze dokladnie? (ja chyba tez tam zawitam w sierpniu jak wszystko ok bedzie :-)
pozdrowionka

reklama
No czesc, ale dawno tu nie bylam...wybieram sie na urlop i musialam pozamykac wszystkie sprawy, przekazac obowiazki, ale juz luz. W piatek jade nad morze:) do Dziwnowa. Bardzo sie ciesze, mimo, ze pewnie wiekszosc czasu spedze pod parasolem. Jedziemy razem z dwoma innymi malzenstawami i ich coreczkami ( 4 i 5 lat)... fajnie. Wracam 9 sierpnia i na pewno worce do Was, zeby odpowiedziec jak bylo. Pozdroweczka dla wszystkich. Trzymajcie sie i duzo usmiechajcie. Buziaki:)

Do góry