reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Magduska - twój woczrajszy opis na gg bardzo zainteresowal mojego męża. Myślał, że ty juz mamusia jesteś ;). No i sie pytał, czego ty sie spodziewałaś przy maluchu - przespanych nocek??? Jak go uswiadomiłam co i jak to zrozumiał ;)
A ja też wywołuje (albo raczej wywolujemy) no i sie zobaczy co z tego będzie

Buuuu... a my nie wywolujemy, bo tak puchne, ze kompletnie nic mi sie nie chce. A nie mam zamiaru lezec tylko jak pompowana lala (mimo, ze jestem teraz napompowana, ale woda) tylo w celu wywolania porodu...
Chyba zostaje mi herbatka malinowa, bo nawet masaz sutkow odpada, bo mnie boli ;-(

Madzia s proszę Cię jeszcze raz, zwlecz się z wyra i odpisz mi , bo strasznie mnie to nurtuje, a nie jestem w stanie przeczytać wszystkich lutowych stron w nadzieji na odpowiedź ;D ;D ;D

A może już urodziłaś????? Życzę Ci takiego porodu jaki ja miałam (super, szybko, bez znieczulenia i prawie bez bólu) i takiego zdrowego i ślicznego i kochanego synka jak mój Igorek ;D

Acha! Przepraszam lutowiczki za nagłe wtargnięcie bez przedstawienia, już mnie tu nie ma ;D

Wlasnie wrocilam od fryzjera, podcielam wloski i czuje sie od razu inaczej. Polecam!

Witaj wsrod nas Shadow!

Dzień dobry. 1 luty, a ja jeszcze w całości. Synek się spisuje na medal, tak jak obiecał. Myslę, że czeka na ten ostatni egzamin w sobotę. Po nocy ze stoperami jakoś skurczyki minęły, tylko twardnienie okropne i bolesne. Ale no-spę biorę. Podobno, jeżeli pomaga, to to jeszcze nie to. Oby. Dzielne dziecko ;) ;)

Aga75-odpisałam ci na priva :).

Madzia, jestem pelna podziwu, jak dajesz sobie rade. Ja nie wiem, czy bym byla w stanie sie skupic na nauce.
W listopadzie bronilam sie na podyplomowce i nie bylo mi specjalnie bezstresowo i milo. Dobrze jednak, ze sie zdecydowalam, bo przynajmniej mam to z glowy!

karola no właśnie :) gdyby była dzidzia już to bym się nie pultała o nocki zarwane heh. Tylko, że dzidzia w brzuchu a ja i tak spać nie mogę :) Dzięki za wyjaśnienie. :) :-*

reklama
smsek od Karolli : "Olcia je i spi teraz juz 2 godzine kima. Ja juz chodze normalnie, szwy sciagna ale jest ok. jutro wracamy do domku ale sie ciesze :) buzka
:)

Do góry