reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Magduska - twój woczrajszy opis na gg bardzo zainteresowal mojego męża. Myślał, że ty juz mamusia jesteś ;). No i sie pytał, czego ty sie spodziewałaś przy maluchu - przespanych nocek??? Jak go uswiadomiłam co i jak to zrozumiał ;)
A ja też wywołuje (albo raczej wywolujemy) no i sie zobaczy co z tego będzie

Buuuu... a my nie wywolujemy, bo tak puchne, ze kompletnie nic mi sie nie chce. A nie mam zamiaru lezec tylko jak pompowana lala (mimo, ze jestem teraz napompowana, ale woda) tylo w celu wywolania porodu...
Chyba zostaje mi herbatka malinowa, bo nawet masaz sutkow odpada, bo mnie boli ;-(

Madzia s proszę Cię jeszcze raz, zwlecz się z wyra i odpisz mi , bo strasznie mnie to nurtuje, a nie jestem w stanie przeczytać wszystkich lutowych stron w nadzieji na odpowiedź ;D ;D ;D

A może już urodziłaś????? Życzę Ci takiego porodu jaki ja miałam (super, szybko, bez znieczulenia i prawie bez bólu) i takiego zdrowego i ślicznego i kochanego synka jak mój Igorek ;D

Acha! Przepraszam lutowiczki za nagłe wtargnięcie bez przedstawienia, już mnie tu nie ma ;D

Wlasnie wrocilam od fryzjera, podcielam wloski i czuje sie od razu inaczej. Polecam!

Witaj wsrod nas Shadow!

Dzień dobry. 1 luty, a ja jeszcze w całości. Synek się spisuje na medal, tak jak obiecał. Myslę, że czeka na ten ostatni egzamin w sobotę. Po nocy ze stoperami jakoś skurczyki minęły, tylko twardnienie okropne i bolesne. Ale no-spę biorę. Podobno, jeżeli pomaga, to to jeszcze nie to. Oby. Dzielne dziecko ;) ;)

Aga75-odpisałam ci na priva :).

Madzia, jestem pelna podziwu, jak dajesz sobie rade. Ja nie wiem, czy bym byla w stanie sie skupic na nauce.
W listopadzie bronilam sie na podyplomowce i nie bylo mi specjalnie bezstresowo i milo. Dobrze jednak, ze sie zdecydowalam, bo przynajmniej mam to z glowy!

karola no właśnie :) gdyby była dzidzia już to bym się nie pultała o nocki zarwane heh. Tylko, że dzidzia w brzuchu a ja i tak spać nie mogę :) Dzięki za wyjaśnienie. :) :-*

reklama
smsek od Karolli : "Olcia je i spi teraz juz 2 godzine kima. Ja juz chodze normalnie, szwy sciagna ale jest ok. jutro wracamy do domku ale sie ciesze :) buzka
:)

Do góry