reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
No to ja wymyslilam sobie... musze sie jednak jeszcze wstrzymac troche, bo na piatek umowilam sie z fotografem :-)
Mamy w planach zrobic jeszcze pamiatkowe zdjecia, wiec mala musi poczekac ;-)

Tak od jutra wyścigi. Ja ide jeszcze do parcy, a po pracy będę szorowała brodzik i pospaceruje na 10 piętro, a przy okazji będę wykorzystywała męża. A co? Ma m-c urlopu i tak na darmo będziemy siedziec?

Myślisz Magduśka?
Nie wczytywałam się czy mam wchodzci czy schodzic, bo mieszkam na parterze, ale zawsze mogę wjechać windą... Więc jak? Mam schodzic tak?
A co myślicie o herbatce z liści malin?

reklama
Herbatka z liści malin też podobno dobra i masaż sutków :). Ja tam nie masuję bo i bez tego mam morze siary :) hehe.
U mnie w nocy coś się ruszyło ale już przeszło. Więc ja na razie odpadam :). Czekam teraz aż misia urodzi :)

Do góry