reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Pewnie wie Misia? Na gg wyświeltla się, że "żonka w szpitalu" także jeszcze leży...
Misia pozdrów Antares. Dziękuje..

reklama
Karola7
Natalka zareagowała na siostrzyczkę całkiem pozytywnie. Jak wróciiłyśmy to troszkę się dziwacznie smiała- chyba myslała bardziej, że to lalka niż dzidzius. Ale teraz jest w miarę, tzn. jest trochę głośniejsza (szczególnie gdy mała zaczyna wydawać odgłosy), ale ogólnie to nas pogania, że trzeba przygotować wodę do kąpania Paulinki (z tatą nalewa wodę do wanienki i przynosi z dumą gąbkę). Jak mała płacza to mnie pogania: cytuję "mama karmić" albo "pluchę mieniać" (czyt. zmieniać pieluchę, bo zrobiła kupę) ;D. Ale powiem szczerze, że tak na wszelki wypadek mąż poświęca jej troszkę więcej czasu, niż wczesniej, żeby nie czuła się odrzucona. Póki co jest OK.

Mam nadzieję, że Wasz Mati stanie na wysokości zadania i mu przejdzie zazdrość. Pozdrawiam :)

Ufffffffffffffffffffffffffffff.............. jestem nareszcie w domu :)

przede wszystkim serdecznei Was ściskam, dziękuje za troske i pozdrowienia :) Gratuluje również wszytskim nowym Mamusiom ich Bejbisiów :)

ja jeszcze 2 w 1 :) Moja Antosia w zeszły czwartek przestała sie ruszac - tzn ja przestałam czuć jej ruchy ( na KTG wypadła całkiem nieźle).Zostałam w szpitalu na obserwacji, zrobiono mi sporo różnych badań - ostatecznie wykluczono cholestazę (poziom nadal podwyższony ale nie jest to patologia, której sie spodziewano).Ponieważ skóra swędzi nadal zawołano na konsultację dermatologa, który różnież niczego nie stwierdził poza tym, ze skóra jest zdrowa.Więc wypuszczono mnie do domu z receptą na leki, któe powinny swędzenie złagodzić albo nawet całkowicie wyeliminować.

To tyle tytułem wstępu - ide sie nacieszyć domkiem i Tygryskiem :) Ściskam Was mocno :)

Antares witaj "w domku". Naciesz się, naciesz. Bo jeszcze troszkę i powrót do szpitala - ale tym razem w przyjemniejszym celu ;)

Dytek świetnie, że Natalka tak dzielna. Cos czuje, że z Matim bedzie gorzej (już jest).

No to dobrze ze to nie cholestaza :)
ja myslałam ze Ty juz wrócisz z dzidziusiem
goraco pozdrawiam

ide sie połozyc,moze przysni mi sie córeczka.... :)

reklama
Antares wypoczywaj bo macie jeszcze trochę czasu a za 2 tygodnie trzymam kochana kciuki :-* :-*

WYSYPIAJCIE SIĘ I WYLEGUJCIE ILE WLEZIE BO POTEM BĘDZIE TRUDNO ZNALEŚĆ CHWILKĘ ;D

Do góry