reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karola 7, jestem jestem. Dzięki za pamięć. Ja siedzę już u ojca bo tu zamierzam rodzić. Jestem właściwie sama z małym i powoli opadam z sił :-[ Dzisiaj ojciec ma mnie zbadać i może czegoś nowego się dowiem. Buziaki dla wszystkich lutówek

reklama
no właśnie miałam pisać o Olci ale juz mnie ubiegła :)

słuchajcie dzisiaj dorwałam mojego męża w wiadomym celu zanim poszedł do pracy ;D :) i coś się zaczęło dziać :p hehe po ciszy ze skurczami mam teraz niezłe gnanie do kibelka i twardnienie brzuszka i to nawet całkiem konkretne... ;)

No to Misia, jednym słowem zawalczyłaś :D Ja się dzisiaj biorę za swojego, bo akurat będzie w pobliżu. Jak to mówi mój tata, nie ma jak świeże prostaglandynki :laugh:

No kochane dziewczynki ciekawe, która następna. Trzymam kciuki i życzę szybkich i bezbolesnych porodów i dużych różowiutkich, zdrowiutkich bobasków. :-* :-*

Jeśli chodzi o nas to troche niedospana jestem ale już jest ok i mój Skarb przesypia nawet po 5 godzin w nocy tak więc daje pospać rodzicom tfu tfu byle nie zapeszyć :D. Cieszę się, bo zaczął ślicznie ssać cycucha i aż się biedulek przejada i potem ulewa serkiem hehe - chyba chce nadgonić swoich lutowych rówieśników z wagą ;D

Ja jeszcze do tego wszystkiego mam własnie egzaminy i podchodzę do nich totalnie wyczerpana i niedouczona ale co tam mozę mi się uda jakoś zaliczyc ;D

Lecę na inny wątek powstawiać fotki aktualne małego ;D

TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNKI BĘDZIE DOBRZE ;D ;D

A pewnie, pewnie, rozdwajajcie się. Ja z moim terminem na 18 - 20 lutego zostane sama. Sama sobie bede odpisywac na BB, bo wszystkie będziecie zajęte swoimi Maluszkami ;) Mi się narazie nie spieszy, chciałabym żeby Maleństwo już było z nami ale jeszcze małe jest więc niech rośnie jak najdłużej...

Rybka - buzka dla Ciebie i Piotrusia! Jesteście super dzielni :)

reklama
Do góry