reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Karola 7, jestem jestem. Dzięki za pamięć. Ja siedzę już u ojca bo tu zamierzam rodzić. Jestem właściwie sama z małym i powoli opadam z sił :-[ Dzisiaj ojciec ma mnie zbadać i może czegoś nowego się dowiem. Buziaki dla wszystkich lutówek

reklama
no właśnie miałam pisać o Olci ale juz mnie ubiegła :)

słuchajcie dzisiaj dorwałam mojego męża w wiadomym celu zanim poszedł do pracy ;D :) i coś się zaczęło dziać :p hehe po ciszy ze skurczami mam teraz niezłe gnanie do kibelka i twardnienie brzuszka i to nawet całkiem konkretne... ;)

No to Misia, jednym słowem zawalczyłaś :D Ja się dzisiaj biorę za swojego, bo akurat będzie w pobliżu. Jak to mówi mój tata, nie ma jak świeże prostaglandynki :laugh:

No kochane dziewczynki ciekawe, która następna. Trzymam kciuki i życzę szybkich i bezbolesnych porodów i dużych różowiutkich, zdrowiutkich bobasków. :-* :-*

Jeśli chodzi o nas to troche niedospana jestem ale już jest ok i mój Skarb przesypia nawet po 5 godzin w nocy tak więc daje pospać rodzicom tfu tfu byle nie zapeszyć :D. Cieszę się, bo zaczął ślicznie ssać cycucha i aż się biedulek przejada i potem ulewa serkiem hehe - chyba chce nadgonić swoich lutowych rówieśników z wagą ;D

Ja jeszcze do tego wszystkiego mam własnie egzaminy i podchodzę do nich totalnie wyczerpana i niedouczona ale co tam mozę mi się uda jakoś zaliczyc ;D

Lecę na inny wątek powstawiać fotki aktualne małego ;D

TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNKI BĘDZIE DOBRZE ;D ;D

A pewnie, pewnie, rozdwajajcie się. Ja z moim terminem na 18 - 20 lutego zostane sama. Sama sobie bede odpisywac na BB, bo wszystkie będziecie zajęte swoimi Maluszkami ;) Mi się narazie nie spieszy, chciałabym żeby Maleństwo już było z nami ale jeszcze małe jest więc niech rośnie jak najdłużej...

Rybka - buzka dla Ciebie i Piotrusia! Jesteście super dzielni :)

reklama
Do góry