reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Karolla trzymam kciuki za Ciebie żabko jutro i strasznie Ci zazdroszczę, że już będziesz miała swojego wielkoluda przy sobie :) . Buziaki

Karolla, powodzenia jutro.
Ja myslalam, ze z tego wszystkiego urodze ;-( Najpierw zlapaly mnie jakies skurcze. Cholernie bolesne i takie.... sama nie wiem jak je okreslic... Potem przeszly, ale w nocy mala strasznie szalala. Tzn. nie wiercila sie, nie kopala, ale odpychala sie nozkami o moje zebra i bardzo bolesnie napierala glowka na szyjk.e Myslalam, ze mi ja rozerwie.
Dzisiaj w viagu dnia tez miala skurcze.
jak mnie mama zobaczyla, to az sie przestraszyla. Podobno przez pare dni bardzo sie zmienilam i brzuszek strasznie obwisl ;-(
Chyba jednak urodze w tym roku ;-)
Teraz ide chyba spac. Cala noc z tego wszystkiego oka zmrozyc nie mogalam i ogladalam do piatej relacje.... No a o siodmej tesc zrobil nam alarm, bo sie zaczeli martwic, czy nas przypadkiem ne te wystawe nie ponioslo.Ale my na szczescie nie jestesmy pasjonatami golebi (chociaz 4 lata temu bylam na dokladnie tej samej imprezie z czystej ciekawosci)...

Karolla powodzenia - no i trzymam kciuki za jutro. ::)
To juz 2 łapki bede miała zajęte, bo jeszcze za Misiowy egzamin też będe trzymac. Ale jakby co, to jeszcze zostają 2 rączki Igusi - też możemy potrzymac, jak któraś się jeszcze najutro szykuje :laugh: ;)

sms od Antares:
"A my sobie leżymy dalej. I nic. Dostaje zastrzyki na swędzenie i jakoś daję radę. Antosia w porządku. Chyba zostane tu do konca. Prawdopodobnie będzie indukcja ale jeszcze licze na nature :). Dziekuje za troske i serdecznie sciskam. Komu urodzil sie bejbis podczas mojej nieobecnosci?"

reklama
:D Karolla powodzenia jutro!!!! trzymam kciuki za was!!!! oj juz sie nie moge doczekac na wiesci od ciebie co i jak! no i zazdroszcze ze coreczka juz bedzie z toba!!! ;D
trzymaj sie kochana!

Do góry