reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Antares trzymaj sie cieplutko.

Madzia - chińszczyzna? Jak dobrze doprawiona to podobno może przyspieszyć "pewne rzeczy". No, ale jak już mąz bedzie to nie ma strachu ;)

reklama
Madzia, powodzenia...

A ja pol dnia przed telewizorem.
Normalnie w szoku jeszcze jestem ;-(

Jakies 3 godziny temu jedynym dzwiekiem , jaki slyszalam, bylo wycie karetek ;-( (akurat przewozili rannych do szpitala w Sosnowcu)...

Wiecie, jak cos sie dzieje, w miejscu ktore dobrze znamy, w ktorym spedzilismy setki godzin (kiedys pracowalam przez jakies 3 lata na kazdych targach jakos hostessa.... najczesciej w tamtej hali), to to wszystko bardziej w nas uderza. Z wrazenia dostalam skurczy i w ogole....

Jak widac, nadal spac nie moge....

blond włącz tv napewno u was też mówią. Zwalił się dach w budynku Targów w Chorzowie. Zginęło co najmniej 66 osób i 140 rannych :( Okropna tragedia.... Mam nadzieję, że nikogo z was nie dotknęła...

Blond!! Halo tu Ziemia!! Włącz tvn24 tam cały czas o tym trąbią. Normalnie brak mi słów.
Kira nawet nie mogę sobę wyobazic co czujesz...

reklama
Ja juz nawet nie chce o tym słuchać bo mnie dół łapie! Jutro jade do szpitala i już mam dosć stresów jak na ten weekend :(

Do góry