reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

misia_q pisze:
ewako pisze:

a wiecie że właśnie mi przysłali ten test? Są to 3 paski testowe do wykrywania ewentualnego wycieku płynu owodniowego "Al-sense kit":) Napisałam meila że chętnie zatestuję i w którym tyg ciąży jestem. No i napisali że przyślą i oto jest :) hehe, jedyne co chcą to żebym wydała opinię o produkcie :)

Ja wczoraj dostałam te testy. Niestety nie testuję dzisiaj, bo trzeba przeczytać instrukcje, a nie bardzo mi się wczoraj chciało. Rzuciłam okiem tylko, ale wydaje mi się, że jest albo może być skoro wykrywa nawet jakieś infekcje. Zobaczymy..

Magduśka bardzo ładnie wyglądasz!!!!

reklama
tak si.e zastanawiam...... Czy macie może jakąś diete dla mamy karmiącej piersią ?? o można jeść a czego nie wolno??

Szczęściara ja dziś idę do szkoły rodzenia na ostatnie teoretyczne zajęcia i będę mieć dietkę .Więc kleję tu. :)

Fajnie ciesze sie bardzo bo nie chodzi mi o schudnięcie tylko o to ąby Dzidziusiowi jak najlepiej mleczko smakowało:)

Cześć Wszystkim Kobitkom!
Przez te wszystkie mrozy nie chciało mi się z domu wyłaniać ale dziś się przemogłam bo urzędowe sprawy ponagliły więc czym prędzej do Was zaglądam.
Gratuluję nowym mamusiom ślicznych bobasków!!!!
Cudowne są Wasze skarby!!!! :-* :-* :-* :-*
Mój skarbek rośnie powoli i nie spieszno mu nic a nic, nawet jeszcze się nie obrócił tylko leży sobie w najlepsze w poprzek i czasem myrda kończynami niemorzebnie :laugh: :laugh: :laugh:
Jak tak dalej będzie się ociągać, to ja też się wyłamię z terminu lutowego ale dla odmiany na marzec ;D ;D ;D ;D
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i życzę mnóstwa ciepełka od pociech i tych pod serduszkiem i tych już przy piersi ;) przy nich mrozy niestraszne będą :laugh:

Madzia_S pisze:
Antares, najpierw masz 14 dni na zgłoszenie urodzenia dzidziusi, w urzędzie właściwym ze względu na zaistnienie zdarzenia-czyli tem, gdzi się dziecko urodziło.
Poza tym, specjalnie dla ciebie zadzwoniłam przed chwileczką do Urzędu Miasta Gdańska i jest tak jak myslałam-bobaska się nie melduje, jest zameldowany automatycznie razem z tobą. Czuwaj.

o sęk ju sęk ju :) Dziękuje CI bardzo :) a ja głupia - przecież wniosek o becikowe skałda sie do ZUSu a nie dop urzedu gdzie Bejbiś jest zameldowany!!! hurrrraaaaaa - skałdki mam odprowadzane do ZUSu w Wawie wieć nie musze drałować do Leszna !!!!!!

No i jeszcze jedno - jak zwykle mam tyły w czytaniu i oglądaniu - Magduska - fajna fryzurka :) Mi sie podoba też ta, którą masz na małym zdjeciu :) WYglądasz bardzo fajnie :)

reklama
Do góry