reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Hehe, na którymś wątku czytałam pytanie : Czy Kachna się nie chajtnęła w ten weekend??- Chajtnęła się, przeprowadziła, robi porządki, prasuje Jasiowe ubranka. Czytam Was, chociaż mało piszę, bo się przyzwyczajam na razie do zmian. Na zdjęcia czekam, (miały przyjść dzisiaj, ale na razie kolega wysłał trzy tylko i na żadnym mnie nie ma) a drugiego kolegi na razie nie mogę się doprosić, ale wrzucę jak tylko je wydrę :)

reklama
Gratulacje Kacha :-) tyle zmian ale jakich ppozytywnych
buziaki dla swiezo upieczonej żony :-) i przyszlej mamy....z niecierpliwoscia czekamy na foty....
ps. to ja pytalam haha :-)

tak mi się właśnie zdawało, że ty Ty pytałaś Myfa. Dużo się zmieniło, z jednej strony na lepsze, a z drugiej to strasznie tęsknię za domem ( chociaż właśnie siedze sobie u mnie w starym pokoju- już od kilku godzin), ale staram się już nie ryczeć, bo mi szkoda Piotrka, bo on się stara a ja ryczę :(
Moja Rybka właśnie kończy skanowanie klisz z wakacji u kumpla, więc jak nie będę jeszcze do końca padnięta to wrzucę jakieś fotki do albumu rodzinnego.

oj magduska ja tez ja dzisiaj na 16 przyjda do synusia dzieci na impreze urodzinowa dobrze , ze tatus wiekszosc zrobi , bo ja juz swoje zrobilam (ciasto itp.)

Kurcze a ja właśnie posprzatałam chatę
a065.gif

rzeczy małej przekładam z miejsca na miejsce, no nic po weekendzie bede pakować sie do szpitala

Ja tez jestem spakowana. Jak dopadły mnie pierwsze skurcze najbardziej denerwowałam sie tym, że nie jestem jeszcze spakowana. Zrobiłam resztę zakupów i teraz niech się dzieje co chce....

Pozdrawiam

reklama
Ja jestem całkiem spakowana od wczoraj. Ale dość dobrze podpakowana juz byłam w Sylwestra- źle się czułam i w pospiechu zapakowałam co miałam.

Do góry