reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karolla ja tez na parterze, ale na szcęście mamy w bloku 2 klatki schodowe, więc jak sie przelece parę razy w tą i z powrotem (chociaż tylko 3 piętra) to może jakos pomoże.

wiecie co, mój mąż chyba poczuł syndrom wicia gniazda. Zaproponowal dzisiaj, że poodsuwa łóżka i pozmywa wszystkie koty za nimi. No i na dodatek jeszcze naszą wielką szafę odkurzał z góry (bo ja tego nawet bez brzuszka nie moglam wykonać). Hihi chyba wszystkim odbija ;) :laugh:

reklama
Karola Zazdroszczę męża !!! Mój to tylko się śmieje i gada że zwariuje niedługo ! Taa tylko to nie on jest 24h/dobe z wielkim brzuchem !

No tak. A mi chyba dalej odbija bo własnie uprałam i uprasowałam zasłonki od pokoju Matiego i zagoniłam męża do wieszania. :laugh:

JEST SMS OD KLARY:
"Już po, wczoraj, czyli o godz. 13:15 miałam cesarkę, dziś już na chodzie. Ola ma się dobrze, waga 2800, 10 pktów, jest przy mamie. Pozdrowienia dla wszystkich"

Bardzo się cieszę. Pozdrowienia dla Klary i Oli. Ze mną dzisiaj niedobrze cały dzień było na uczelni, oj niedobrze. Obiecałam sobie, że nie będę siać paniki i na razie do szpitala nie jadę. Tak ze mnie leciało, jak z kranu. I ten ból w krzyżu jak w trakcie okresu, promieniujący do przodu. Mam nadzieję, że to jeszcze nie wody płodowe, wód chyba by było dużo więcej. A brzuszek taki się dziwnie spiczasty zrobił i jeszcze twardszy niż był.Poczekam do rana, może przejdzie. Stres jednak robi swoje - ale chociaż prawo dewizowe na 5 zaliczyłam :).

Gratulacje dla Kalary ale fajniusio noi juz na chodzie? super.....buziaki dla niej i malusiej.....
Magda y to uwazaj kobito gratuluje bdb ale dzieciaczkm waznieszy...

Madzia, podobno te wody to tak nagle odchodzą tylko na filmach- tak mówiły babki na szkole rodzenia, które już rodziły. Są takie testy w aptece na to czy to one czy nie. Kup sobie lepiej. Nam położna dała ulotke Al-sense kit, bo takie akurat miała, ale pewnie są jeszcze inne, a po co się masz denerwować. Trzymaj się.
Klarze gratuluję córy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehe- nasza pierwsza lutowa dziewczynka :)

reklama
Do góry