reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

dytek pisze:
A ja od wczoraj mam lekką, swędzącą czerwoną wysypkę w kilku miejscach na brzuszku. I nie wiem czy to od oliwki (zaczęłąm używać od jakiś 2tyg.), a może to urok końca ciąży- coś kiedyś słyszałam o pokrzywce ciążowej, ale to w miejscsach gdzie się poci. Więc już sama niewiem. Dziś idę do gina więc może mi coś poradzi.
Dytek ja miałam taką pokrzywkę pod piersią i na plecach dokładnie na łopatce ale to było jakoś w 4 miesiacu ciąży smarowałam sudocremem i przeszło po tygodniu

reklama
Mnie swedzi wszystko i caly czas :-) I bez wysypki :-)
czasami wyskakuja tylko jakies pojedyncze dziabagi, ale swedza przeokrutnie. Na szczescie szybko same schodza. To tez chyba takie uroki naszego blogoslawionego stanu.

A zauwazylyscie, ze jestesmy juz drugie w kolejce??
Kurcze...... TO SIE ZBLIZA WIELKIMI KROKAMI!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale nie moge sie juz doczekac, kiedy przeniosa nas do dzialu dzieciaczkowego :-)

jejku, damy radę :) urodzimy te nasze bejbiki i będziemy miały jeszcze chwile gdy zatęsknimy do ciąży... korzystajmy z wolnego czasu... ;)

Korzystajmy, jeśli go mamy... ;D Czasami już wam zazdroszczę, że jesteście w domku. Ale ostro się szykuję. A swoją drogę - juz mi koleżanki mówiły, że jeszcze będę chciała synka tam z powrotem wsadzić :laugh:

reklama
Tydzień jeszcze...Aż dziewczyna na zastępstwo się troszkę poduczy. Bogu dzięki, bo coraz szybciej się męczę. Pracowałam tylko dzięki temu, że właśnie brzuszek ma 89 cm w pępku. Z większym nie dałabym rady na pewno ani pracować, ani wstawaćo 05:30. Jeszcze wytrzymam, ufff.....

Do góry