reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

hihi Karolla dobry ten twój mężuś. ciekawe co go będzie bolało przy porodzie ;)
A co do min to ciekawe jakie będą mieli w lutym?

reklama
Czes wszystkim po bardzo dlugim czasie! Dawno mnie nie bylo na forum, ale moze uda mi sie to odrobic.
Fajnie, ze mozecie sie umawiac na spotkania, ja niestety jestem chyba jedyna z Koszalina.

W zeszlym tyg. bylam na pierwszych zajeciach ze szkoly rodzenia i spotkalam tam kolezanke ze studiow. Chodze z marcowkami, bo za poxno sie zapisalam, a kto wie moze w lutowkach tez jest jakas moja kolezanka?:)

Mika to ja proponuje spotkanko juz z maluszkami w okolicach sierpnia :-) Moi tesciowie mieszkaja kolo Koszalina (okolice Bobolic, Rosnowa) i wybiarzemy sie pewnie na wakacje do nich :-) A wizyty w Koszalinie beda na 100% :-)

Dziewczyny, nie wiem czy czytacie watki z innych miesiecy. Jedna z marcowek urodzila!!!!!! Wlasciwie to ostatnio termin wychodzil jej na 14 luty, wiec to tak, jakby jedna z nas miala juz maluszka.

Jejku z wątków naokoło się dziewczyny sypią. Lutówki trzymac sie przynjamniej jeszcze z miesiąc, no a najlepiej to do lutego.

reklama
Do góry