reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Jak to dobrze, że ja na zwolnieniu i juz komunikacja miejska nie jeżdżę. Jak gdzieś trzeba sie ruszyc to samochodzik.

Magduska trzymam kciuki za egzamin. No i pomyśl, że w poniedziałek wieczorkiem bedziesz już miala z głowy.

reklama
witajcie wszystkie lutowe mamuśki u mnie trochę lepiej i bardzo dużo śpię - dlatego tak rzadko tu bywam. Leżę w dalszym ciągu w domeczku. Pozdrowionka dla wszystkich

Trzymaj się słonko i dużo leż ja też to samo ;) Klara powiedź czy ci czasem nie dobrze po tych prochach??? Bo mi szczególnie wieczorem jak łyknęł 18 i 19 proszek to taak źle się robi, aż miętę piję :(

Fenoterol 4 razy dzienni i isoptin też, do tego 3 razy dziennie nospa, 3 razy dziennie żelazo i 3 razy dziennie kwas foliowy, 1 raz dziennie dwa proszki na tarczycę :( Czylli fenhotero i isoptin co 6 godzin.
A jak ty aplikujesz???

:) :) :) Rybko też miałam takie dawki do 8 listopada a teraz mam KAPROGEST są to zastrzyki + fenoterol co 3 godz nawet w nocy jest dużo lepiej ale niestety too już max jeśli coś teraz zacznie się dziać to już szpital . Na dzień dzisiejszy jest to 31 tyg muszę wytrwać do 36 bo ponoć teraz jest najkrytyczniejszy moment na poród. Oprócz tych leków oczywiście łykam jeszcze garstkę innych ale to już witaminy , magnez , potas coś na krew itd. Pozdrawiam i milej nocki

reklama
DZiewczyny trzymajcie sie .

Rybka tak sie zastrzegałas, że nie będziesz tu zaglądać. No i ja się pośpieszyłam z tą listą mamus za ciebie. a tu widze zagladasz coraz częściej. No i tak trzymać ;D. Niech Piotruś sie dobrze czuje u mamusi, a mamusia z Piotrusiem w środeczku. Mam nadzieję, ze nie masz mi za złe tej listy?

Do góry