reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Jak to dobrze, że ja na zwolnieniu i juz komunikacja miejska nie jeżdżę. Jak gdzieś trzeba sie ruszyc to samochodzik.

Magduska trzymam kciuki za egzamin. No i pomyśl, że w poniedziałek wieczorkiem bedziesz już miala z głowy.

reklama
witajcie wszystkie lutowe mamuśki u mnie trochę lepiej i bardzo dużo śpię - dlatego tak rzadko tu bywam. Leżę w dalszym ciągu w domeczku. Pozdrowionka dla wszystkich

Trzymaj się słonko i dużo leż ja też to samo ;) Klara powiedź czy ci czasem nie dobrze po tych prochach??? Bo mi szczególnie wieczorem jak łyknęł 18 i 19 proszek to taak źle się robi, aż miętę piję :(

Fenoterol 4 razy dzienni i isoptin też, do tego 3 razy dziennie nospa, 3 razy dziennie żelazo i 3 razy dziennie kwas foliowy, 1 raz dziennie dwa proszki na tarczycę :( Czylli fenhotero i isoptin co 6 godzin.
A jak ty aplikujesz???

:) :) :) Rybko też miałam takie dawki do 8 listopada a teraz mam KAPROGEST są to zastrzyki + fenoterol co 3 godz nawet w nocy jest dużo lepiej ale niestety too już max jeśli coś teraz zacznie się dziać to już szpital . Na dzień dzisiejszy jest to 31 tyg muszę wytrwać do 36 bo ponoć teraz jest najkrytyczniejszy moment na poród. Oprócz tych leków oczywiście łykam jeszcze garstkę innych ale to już witaminy , magnez , potas coś na krew itd. Pozdrawiam i milej nocki

reklama
DZiewczyny trzymajcie sie .

Rybka tak sie zastrzegałas, że nie będziesz tu zaglądać. No i ja się pośpieszyłam z tą listą mamus za ciebie. a tu widze zagladasz coraz częściej. No i tak trzymać ;D. Niech Piotruś sie dobrze czuje u mamusi, a mamusia z Piotrusiem w środeczku. Mam nadzieję, ze nie masz mi za złe tej listy?

Do góry