reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ida, Kira: bylam wczoraj u lekarza. Z dzidzia wszystko ok. Bole sa prawdopodobnie zwiazane z zaparciami(nic nie mowil o wiazadlach)i zatruciem, ktore mialam ponad tydz.temu. Dostalam jakis syrop na te kolki. Z uwagi na stres w pracy, co moze sie do tego przyczyniac i na fakt, ze ten syrop moze wywolac silna biegunke(zanim ustali sie odp dla mnie dawke) dostalam pare dni zwolnienia.

Dziewczyny, ile z was jest na zwolnieniu lekarskim?Macie moze chodzic czy musi lezec i jak podeszli do tego w pracy?

Mika trzymaj się. Ja tez na zwolnieniu, ale chodzić mogę. No i wiem, że wreszcie od dzisiaj jest zastępczyni na moje miejsce - szukali prawie miesiąc

Mi dzis szef dal odczuc, ze chyba lepiej jakbym poszla juz na ciagle zwolnienie, bo od jutra mam 9 dni i ni podoba mu sie ze moge tak chodzic na pare dni i wracac. Chce tylko zebym podszkolila "nowa", bo niby ma jakas dziewczyne(znajoma),ktora nie ma pracy. Ale na moje miejsce szykuje sie tez babka, ktora tu juz kiedys byla na zastepstwie za inna kolezanke, ktora poszla na macierzynski. Ma w Radzie Nadzorczej chody, wiec sie szykuje ze wejdzie za mnie. A nie jest zbyt sympatyczna.

A zwolnienie mam ze musze lezec, zreszta chodzic nie moge zbytnio ze wzgledu na bole brzucha i kolki.

a ja biegam na zajęcia normalnie, niestety tylko na niektórych mogę sobie pozwolić na nieobecność, bo taka specyfika przedmiotów, bo wszystko prawie w szpitalach i zawsze jest jakiś nowy przypadek...
Ale widzę że osoby prowadzące są w miarę zrównoważone psychicznie, wręcz mój stan wzbudza u nich sympatię i niektóre mi pozwalają na nieobecności "nadprogramowe". Nie zamierzam nadużywać przywilejów, ale też się nie zajeżdżać :)

Udało mi się dzisiaj dostać na seminarium magisterskie do katedry gdzie mogę pisać pracę z pediatrii :) ufff, była walka na średnią z ocen :)
Jakby mi były potrzebne jakieś ankiety do pracy, to pomożecie w wypelnianiu?

reklama
Misia wal do mnie smialo... ja wiem, jak to jest z szukaniem respondentow do ankiet, wiec chetnie pomoge....
aaaa pisze teraz taka jedna prace.... Byc moze tez bede potrzebowala pomocy. Czy zgodzilybyscie sie pokazac Waszym mezom pewien nie do konca cenzuralny opi?? No i zeby oni potem odpowiedzieli na kilka moich pytan??

A teraz z innej beczki. Pewnie juz slyszalyscie, bo trabia w radio...
Ale mna az trzepie z nerwow:
http://wiadomosci.onet.pl/1178251,11,item.html
Nie umiem zrobic z tego linka.... Moze ktoras pomoze??
A sprawa.. mhm... nawet komentowac mi sie nie chce...

Do góry