reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

tetka:
Odkąd powstały anioły, zaczęły się tworzyć między nimi podziały. Zazwyczaj wyróżniano kilka grup istot anielskich. Podział ten miał swoje korzenie w teorii sfer niebiańskich w starożytnych astrologiach lub systemie rządów w danym państwie.

W zoroastryzmie wyróżnia się siedem poziomów:

Spenta Mainyu (Święty Duch)

Vohu Manah (Dobry Umysł)

Asha (Prawda)

Armaiti (Prawomyślność)

Khshathra Vaithra (Królestwo)

Haurvatat (Całość)

Ameretat(nieśmiertelność

reklama
Fotografia zajmuje sie ja od 15 lat i to z zamiłowania. nasze fotki ślubne gdzie jestem robił komisarz policji ale przekaże mu ze wam sie podobają fotki które robił. 30 minut przed ślubem uczyłem go obsługi aparatu. ;)
no dziwie sie tym niektórym fotografom ze pstrykaja tak kiepskie fotki. każdy musi mieć zamiłowanie w tym co robi

ja bym Wam tam chetnie pokazywala, bo ja exhibicjonistka jestem :-), ale.... w tym kompie nie mam... z netu , tam gdzie sa, zciagnac nie umiem, a laptop ze zdjeciami nadal niepodlaczony, a plytki ze zdjeciami w szale przeprowadzki w czerwcu tak gdzies wrzucilam, ze ich znalezc nie moge...
Takie cos tylko wygrzebalam
alcyna2ne.jpg

jak znajde cos bardziej sensownego, to sie pochwale :-)
a w poniedzialek, albo wtorek jade robic pierwsza "brzuszkowa" sesje :-)

Kira25 powtorze sie ale nieziemka laska z Ciebie :-) śliczniusia :-) ale maluzekl bedzie sliczny.....noi sliczna mame mial :-)

Myfa..... dziekuje... jestescie kochaniutkie...
Szkoda tylko wielka, ze na codzien nie za bardzo jestem podobna do siebie na zdjeciach ;-(
Pamietam, jak jechalam na jakas sesje, a fotograf znal mnie tylko ze zdjec.... spotkalismy sie... potem, jak juz znalismy sie bardzo dobrze, przyznal sie, ze byl przerazony, bo myslal, ze mu sie cos pokickalo i ze przyjechal ktos inny, niz on myslal ::-)
:-)
Ja i tak wole Myfe, niz moje odbicie w lustrze :-)
Podtrzymuje, to co napisalam kiedys :-) Niech lepiej Twoj maz na Ciebie uwaza :-)

Znalazlam cos jeszcze i po9kazuje w ramach rozweselacza.... uwielbiam te fotke:-)
Obiecuje, ze juz nic nie pokarze, bo zaraz wyjde na jakiegos zadufanego w sobie snoba....
Jest wrecz przeciwnie...
almagra1yj.png

reklama
Do góry