reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Kira mam to samo co Ty bardziej fotogeniczna niz na zywo ;-) wiem w kazdym razie jakie cudo mozne zrobic zdjecie...ja jednak wiem ze i tak jestes sliczna...a co do meza...jutro po miesiacu mnie ujrzy o 5 kilo wieksza haha juz sie boje...co prawda on wyglodzony, ale robie sie i tak na bustwo jako pączek....haha jejku co ja wypisuje ale sie stresuje co on powie na moj wyglad.....glupie .....
Kira wieksze fotki pokaz...lubie podziwiac piekno......moj jest zazdrosny bo ogladam sie za babkami czasem ale to tylko i wylacznie z faktyu ze lubie pattezc na ladne dziewczyny khmm facetow tez...

reklama
Myfa, to, co zobaczy to śliczna - nowo narodzona żona której radość bije z brzusia na tysiąc mil morskich... :) Jestem więcej niż pewna, że pokocha Cię jeszcze bardziej niż kocha zawsze.

Kira skarbie pomogę Ci:

beztytuu8ii.png

hihi, świetne to zdjęcie :)

Misiaq super - teraz wreszcie wszytsko (dosłownie ;) ) widać. Musze szybko kończyć bo mąż wraca z łazienki a Kry to mu nie pokaze ;)

Misia, Slonce, dziekuje... ja juz wymieklam dzisiaj...
Fotki jeszcze pewnie kiedys jakies zaprezentuje... ale pewnie juz brzuszkowe... :-)
Mialy byc dzisiaj, ale... no nie zebralam sie dzisiaj jakos :-) Beda w poniedzialek, wiec pewnie we wtorek dostane pierwsze :-)
Karola, uwazaj... bo zaczne zalowac, ze pokazalam ;-)
I nie tak doslownie... nie widac, nie widac... juz ja o to zadbalam, zeby nie bylo :p

Kira no co ty - a poza tym tylko pozazdrościc. Ja nawet w ciązy takich rozmiarów nie mam (oczywiscie chodzi o biust), bo co do reszty to pewnie nigdy takich miec nie bede - szczególnie jak bede tyle paczków pochłaniać

reklama
Do góry