reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
a to moja ukochana na poczatku 4 miesiąca.

wakacje19bq.jpg

myfa ty tez jestes sliczna i masz piekny usmiech. troszke by poprawic aranzazje ciuchow, przygotowac i tez bys byla super laska. ;D ty tez jestes "laska".

Arku, kompresja do tej miniaturki zezarla jakosc :-)
zaraz wkleje wieksze, bo mnie torazi :-)
A Basia extra... ja w ciazy jeszcze nie robilam fotek ;-(
W poniedzialek nadrabiam zaleglosci
a czy ja modelka??.... cholera wie :-) utrzymac sie z pozowania dalo, wiec moze;-)
moze teraz sie uda moj popart :-) z zamierzonym kiczykim:-) zawsze to zdjecie wprawia mnie w dobry nastroj. zwlaszcza jak przypomne sobie zabawy z tym kurczakiem :-)
[jpg]http://img206.imageshack.us/img206/5286/beztytuu8ii.png[/jpg]

No dziewczyny zakasowałyście z tymi zdjęciami. Ja od kilku dni przymierzam się do zdjęć brzuszkowych, ale teraz to juz na pewno głowę odetnę. Wy wszystkie jestęcie wysokie zgrabne i do tego ładne. Ja może "paszkwilowata" nie jestem, ale mikrus i bez ciąży 54kg nie ważę.  :mad:. No ale cóż pocieszam się, że mążusiowi się podobam  ;D.

oj... dawaj, dawaj.... i nie przeginaj, bo po tylku dostaniesz :-)
chyba lepiej byc niska babeczka, niz miec 180 cm., nie moc kupic spodni i znalezc wyzszego chlopa ???? chyba, ze sie myle :-)
No i jeszcze raz, bez przesady... wszystkie przyszle mamusie sa sliczne :-)

KIRA z tym chłopem to masz rację, trudno znaleźć niższego od siebie gdy ma się 1,58cm i pewnie intuicyjnie z niskimi nie zaczynałam ;D ;).
Zdjęcia pewnie wkleję, ale muszę je zrobić, bo na razie nic ciekawego chyba nie mam, odkąd jest Natalka to na 95% zdjęciach jest ona  :laugh: :laugh:.

Kira, chyba jednak modelka ;D ;D A raczej zdecydowanie modelka ;D ;D

No ale cóż. Muszę Ci przyznać rację, że jak się jest suchelcem przy 175 cm to żadnych spodni ani sukienek nie mogę znaleźć - wszystkie wyglądają w talii jak worki na ziemniaki :mad:

A od 3 godzin jestem ciocią Kamila, 3100 58 cm długości.

reklama
Do góry