reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LISTA KWIETNIOWYCH MAMUŚ

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Irlandio :)

Napewno jak będzie laptopik szybko odrobisz zaległości :) i mam nadzieje, że nie wylądujesz w szpitalu,
życze dużo pozytywnych wibracji ;)

reklama
Dzięki za powitanie!
Niestety szpital jest dość realny bo mięśniak ma 8cm średnicy i rośnie. A dziś zaczęło jeszcze świństwo boleć. Dlatego chodzę po domu struta i obolała. Na szczęście nic nie muszę robić. Ale telewizja troche mi zbrzydła to do kompa usiadłam bo mężuś w pracy. Jutro wizyta u gina z wtorkowym USG. Będzie decyzja kiedy szpital i ewentualnie operacja. Z wrażenia chyba nie będę spać w nocy. Trzymajcie kciuki to może będę w domu jeszcze dwa tygodnie do 16 tyg. Proszę!

Witaj Irlandia!
Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala do szpitala i na operacje! Trzymam za Ciebie!
Jak bedziesz miala chwilke to napisz jak po wizycie u gina. Powodzenia

Irlandio ja też trzymam za Ciebie duże kciuki, a nasze maleństwo trzyma małe kciuczki za Wasze maleństwo!Odezij się czasem,pozdrawiam.Lidka i dzidźka:)

Cześć Irlandia!
Napisz mi jak masz na imię i na kiedy masz termin to dopiszę Cię do naszej listy.
Jak już będziesz po wizycie to napisz co słychać w Twoim brzuszku, narazie przedstwione przez Ciebi perspektywy są straszące. Mam nadzieję, że jednak mięśniak popuści i będziesz mogła spokojnie donosić dzidzię. Acha, a jak będzie wyglądała operacja w ciąży? Czy to nie jest dla Was groźne?

Hej  :) Czy mozna do Was dołączyć? Mam termin na 16 kwietnia.

Jestem już mamą prawie 6 letniego urwisa. Teraz wspólnie czekamy na braciszka lub siostrzyczkę :)

Pozdrawiam :)

Hej Mommy! witamy w naszym gronie, mysle ze Twoje rady tez sie nam przydadza (mamom po raz pierwszy)

reklama
Witam Kwietniowki!!
chcialabym sie dolaczyc do Was :)
to moja pierwsza ciaza - troche pozna - mam 34 latka - i wszystkim sie bardzo przejmuje. dlatego ciesze sie ze znalazlam to forum ktore rozwiewa wiele moich watpliwosc.
Mnie na szczescie nie meczyly nudnosci ani zgaga - jedynie totalne oslabienie i przeogromna sennosc - to mi nawet do dzis pozostalo.
Raz jedyny mialam nudnosc - na drugi dzien po zjedzeniu duzej ilosci kurczakow z KFC - myslalam ze umre wtedy, dlatego ciesze sie ze to byl tylko raz - podobno moja mama tez nie miala takich rewelacji w zadnej ciazy.
No i odczuwam tez te bole podbrzusza o ktorych piszecie - u mnie sa do wytrzymania - krotkie przeblyski bolowe wiec nic na to nie zazywam.
chyba jestem szczesciara! gdybym jeszcze tylko miala wiecej sily do zycia i mniej spala ...:)
pozdrawiam serdecznie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry