reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Mamob i teraz muszę zrobić ciasto :p chodzi za mną piernik.

A w ogóle to dzisiaj się źle czuję. Chyba mam zapalenie pęcherza :(

Kum pochwal się zakupem :)

Undomiel gratki śniegu.

Mika ja też powoli rozszerzam głównie ze względu na kupy. U nas bywają twarde i rzadko 2 razy w tygodniu

Ostatnia edycja:
reklama
hehe Lilla fajnie,
zakupem sie pochwalę w galerii

elifit u nas tez problem z kupa. robi często bo jest karmiony mm i dietę ma rozszerzoną ale robił strasznie twarde bobki, i się męczył, pomogło dawanie tranu. daje na wzmocnienie a przy okazji kupki miękkie. owocki nie wystarczają. problem mamy też z piciem więc to też na pewno przyczyna.

ale i tak korci mnie zakup chusty kółkowej, choc nie wiem czy to ma sens

Hej,

Kompletnie nie miałam kiedy dzisiaj wejść do was :( Niby mąż w domu ale a to obiad, a to musiałam nadrobić zaległości w porządkach i jakoś nie było czasu na internet.

Makota, maskara, jak ja nie cierpię jak mi się ktoś wtrąca a nie ma pojęcia. Mój naszczescie kompletnie nie ma o tym pojęcia i robi jak mu powiem. A ty swojemu też powiedz, żeby naj[ierw poczytał a potem się odzywał. Albo niech sam się weźmie za karmienie.
Kum kurde niech w koncu odpusci to choróbsko. A tak zapytam co podajesz na kaszel ??
Lilla oby ta chwila trwała jak najdłużej.

Dzisiaj Julka od rana ruszała buzią jakby gumę żuła, albo jakby mówila coś tyle ze bez dzwięku. Mówię mojemu, że przygotowuje się do gadania i po południu zaczęła nadawać różne odmiany bla, bla, pla, pla, da,da itd. Normalnie cudowne to jest. Cieszę, się z tego strasznie bo jak do tej pory mało się odzywała, dlatego dla mnie to duzo znaczy:) Poza tym jak pisała, dzien sprzatania, prania, gotowania i zleciał nie wiem kiedy. Julcia dzisiaj miała naprawdę dobry dzień, prawie nie jęczała, a ostatnio to standard w jej wykonaniu. Oby tak dalej. Ogólnie też jest moją przylepą, może się ładnie bawić, ale jak mnie zobaczy to już koniec. Tak samo jak wyjdę z pokoju to krzyk od razu.

Życzę wam spokojnej nocki, bez pobudek :):)

Dzis tesciowa nagrabila sobie dolaniem oliwy do ognia. M powiedzialam, ze oglaszam koniec wpierdalania i ze wizyty tesciowej beda przebiegaly tylko w jego obecnosci. Bedzie miedzy mlotem a kowadlem, ale to juz bedzie jego wola czy trzyma z zona czy z mamusia... 7 miesiecy sie nie wpieprzala. Dlugo wytrzymala :D

Ja sie dzis zle czulam, wiec trafila w zly dzien... Ibuprom wzielam na bol glowy
Kum - konsultowalas podawanie tranu czy to Twoj pomysl?

Lilla - oby wiecej takich chwil
Limonka - smieszne jest takie gaworzenie :)
Mika - Adas jadl cale sloiczki, a teraz je pol i pije duzo wody. Dzis kupy nie bylo, a jadl sprawdzone rzeczy... Kiedys mial brzydkie kupy, a po rozszerzaniu jest ok

Brej nocy!

Ostatnia edycja:
Makota, mi nie chodzi o obecność czy brak kupy. Ale o to ,że bez względu na nią dziecko ma bóle brzucha które go męczą, zwłaszcza w nocy.

"Haszło" rozśmieszyło mnie do łez

Mika jesli uważasz ze te boke brzuszka spowodowane sa nowymi pokarmami to zrób kilka dni przerwy i znow spróbuj. My np obecnie na mleku i obrzydliwej kaszce sinla.

Witajcie, ledwo doczytałam co u was.
Niestety nie mam sily odniesc sie do waszych wpisow, wybaczycie?
dzis zmeczyly mnie emocje, zal i smutek. Dzis dwa lata jak urodzilam chlopcow. Jutro minie dwa lata jak Tymek zmarl. Ehh, jak wrócę do żywych to się pojawie

reklama
Do góry