reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kum jak chcesz to mogę Ci wysłać moje nosidełko. Szału nie ma ale po bułki może być. Ja raz miałam w nim Wojtka ale potem dostałam chustę tkaną i od razu się na nią przesiadłam.
Mam takie czerwone: Nosidełko dla dzieci N15 Rainbow Zaffiro
U mnie leży i zagraca szafkę i mąż się wkurza kiedy to w końcu wystawię na allegro bo go już trafia jak to widzi ;)

reklama
Makota suszarka u nas tylko jak jest duży terror i darcie przy zasypianiu.

Pola byłaś u chirurga z tą piersią?

U nas dziś padał śnieg, ale że jest na plusie to nic nie leży :( taka zima

Noc u nas też fatalnie, chyba W ma teraz te koszmary, bo się ciągle budzi i od razu beczy, nawet po pół godziny. I chce spać z cycem w paszczy, jak wypluwa to się budzi. Za to w dzień ma dobry humor i ciągle mi daje buziaki [emoji7]

Kum są inne nosidełka ergo, tańsze niż tula, zależy ile chcesz wydać. Widziałam, że dziewczyny jakieś z Chin na allegro kupują.

Ostatnia edycja:
Co za dzień. Dobrze ze juz się kończy bo niby nic dzisiaj nie zrobiłam a zmęczona jestem jak po westernie.
Dzisiaj dałam Z. różyczki brokuła i kalafiora na obiad w całości. coś tam zjadła, ale awantura była zrobiona przez teściowa (ze za duże kawałki i nam się dziecko zadławi) ze mój mąż wybuchł i jej napyskował, że kilka dni temu narzekała że tylko papki jej dajemy.

Pada śnieg, pada śnieg :-)

Natka też ma dziś lęk separacyjny :sorry: Ale dziwne, że tylko w stosunku do matki, ojciec może sobie wychodzić ile chce :sorry:

Makota od początku daję nan :tak:

Wpadam na chwilkę.

Przeczytałam Was, ale nie mam nic do powiedzenia;-) No może tylko jedno. Padam na pysk:-(

Kręgosłup nawala, mąż wyjeżdza na 3 dni więc łatwiej nie będzie.

Moje dziecko , jak tylko wracam z pracy, od razu rzuca się na mnie. Jak tylko usłyszy głos, od razu płacz i wyciagniete ręce. Może przez to nadrabia przytulanie w nocy ?

Zdrowia dla chorych, spokojnej nocy dla wszystkich:-)

Hmmm dziewczyny zawsze bralam mu nozki do gory i przysuwalam jego raczke do nozki a ten odrazu puszczal jak i ja puscilam ...
A teraz....
Zobacz załącznik 668340

Zlapal, trzymal, puscil, znow sobie zlapal, przyciagnal i chyba mu sie nie podoba, ale zlapal.:-)

Kum jak codzi o gabaryty to wazy 7500 wiec raczej grubiutki to on nie jest.

kornela, Jego brat bliźniak wprawdzie szybko skojarzył, że ma stopy, ale dopiero dzisiaj sam włożył do paszczy po raz pierwszy ;-).

Padam na dziobek. Miłej nocki.

I Zuzia tez szybko zajarzyła stopy, ale konsumuje je od może dwóch tygodni i robi to coraz dogłębniej...
Zuzia ma koszmary chyba, co kilka nocy budzi się z wrzaskiem i dopiero jak się rozbudzi zje i idzie spać. Albo taka głodna jest.... Dziś dostała kasze manna na kolację, jakoś nie zauważam pełnego brzuszka, cycowanie jak zwykle...Ola tez oczywiście kasze jadła, podobno na jutro mam kupić bananową.... Pffff
Z Olą mam problem, bo znów nie chce do przedszkola chodzić, chyba po długim weekendzie tak się przestawiła... Musze ją sposobem brać, dziś np pozwoliłam sweter w paski założyć, jutro ma iść w sukience. Nawet na balet nie chce już chodzić, a lubiła bardzo...ona w domu.chce być i już. Mam nadzieję, że niedługo przejdzie....najlepsze jest to, że jak już pójdzie, to jak ją odbieram pyta się, dlaczego już przyszłam.

Pola moja pierś już ok, ale dziś guzek mi.wyrósł pod pachą i właśnie znalazłam, że tak jakby drugi miał urosnąć. Boli ten pierwszy, jutro chyba internista czeka...

Ojej idę zaraz spać a zalegam na kanapie przed tv. Nic mi się nie chce naprawde.
Chciałam cos napisac i juz zapomniałam....
Dobranic

Witam,
U nas tez nic ciekawego.
Dzień świstaka.
Nie mam pomysłów co gotować na obiady. Co Wy robilyscie dziś?

W zrobił bunt na kąpiel w pozycji leżącej. Teraz chce sie kapać na siedząco [emoji14]
Jak Wasze szkraby sie kąpią?

reklama
Doti polecam kurczaka w sosie serowo-cebulowym mniam :p :p

Z się kąpie i tak i tak.

Mika lęk separacyjny jak u nas. Tylko mamy głos albo sylwetkę dojrzy i płacze.

Małgorzatkar Zuza też ma koszmary i budzi się z płaczem. Bo nie może jej się jeść chce co pół h przecież :confused:

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Do góry