reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Ja od 7 mimiesięcy wychodzę codziennie na spacer. Od początku nie było dnia żebyśmy nie byli na dworze.
Jak był upał to mały był w samym pampersie w wózku, jak deszcz to był pod folią a mama pod parasolem, mróz, wicher... Wszystko wypróbowane z prostej przyczyny: on do końca grudnia spał mi TYLKO w wózku :D
Generalnie u nas jest od paru miesięcy 'Dzień Świstaka' tj dzień w dzień ten sam plan dnia +/- pół godziny: pory posiłków, drzemki, spaceru, kąpieli i nocnego spania. Może dzięki temu bez problemu zasypia mi o tej 19.30? Bo od urodzenia codziennie ma tak samo.
Mnie czasami dobija powtarzalność tych dni ale coś za coś.
Czas na mnie dobrej i przespanej nocy życzę!

reklama
Mika, weszłam w ten link, ale nie wyświetlają mi się zdjęcia. Wstukalam jednak w google i widzę że to jest typowe wisiadełko. Ja bym zdecydowanie poszukała czegoś innego (chusta lub nosidło ergonomiczne).

U nas też dzień świstaka każdego dnia. A dziś wyjątkowo wszystko wyglądało inaczej i chyba nam wszystkim to dobrze zrobiło bo i mały w dobrym humorze i rodzice zadowoleni. Moje dziecko chyba potrzebuje trochę urozmaicenia od czasu do czasu.

Dobrej nocki!

My wychodzimy codziennie po Olę do przedszkola, ale czasem to tylko 15-20 min i juz. Dziś też krótko byłyśmy, bo mi się zimno zrobiło i mam katar. Czasami nie wychodzimy, bo mi się nie chce, wyrodna matka jestem i dobrze mi z tym

Ja chyba sprzedam chuste a kupię nosidełko, pewnie tule. Szybciej i mąż też ponosi.

Mika ja ci mogę chuste pożyczyć jak chcesz

Dzieńdobrywieczór :-)
Nie śpię. Ktoś ze mną???

Spacer - z Oliwią ostatnio spacer to kilka kroków z domu do auta, z auta do przychodni itp. Nooooo chyba że mama moja się zlituje i ją weźmie. Bo ja wciąż uziemiona z Natalią. Tak mi szkoda, blada, chuda, dopiero dziś zaczęła jeść, a raczej dziobać :-( we wtorek kontrola. Bo ta piątkowa wypadkła średnio tzn z uszami lepiej ale gardło czerwone i coś w oskrzelach się dzieje :-(

Byłam dziś na uczelni. Mam już temat pracy podyplomowej... Teraz tylko usiąść i pisać :-D :-D ehhhmm... Taaa
Jutro nie idę na studia bo mąż wyjeżdża i nie mam z kim dzieci zostawić.

Wypadałoby już iść spać co nie?
Dobranoc :-)

Co Wy z tymi spacerami ;) dla mnie to najlepsza rozrywka w ciagu dnia :D

Od 3 nie spie. Maly terrorysta zasypia, duzy chrapie. Zjem i ide spac.

Co do dnia swistaka - ja nie znosze porankow zaczynajacych sie kolo 6, uplywajacych na marudzeniu lub intensywnej zabawie, nie cierpie godz 17-21 bo wtedy nie dogaduje sie z moim synem, za to do nocy przywyklam...:/

Milego dnia, bo niedlugo swita :)

Dzień dobry, u nas pobudek mnóstwo. Definitywnie obudziła się o 8. dzisiaj mąż odsypia. w nocy chciałam skrobnac ale app mi sie nie wczytywala. u nas tylko posiłki są teraz o stałych porach reszta różnie bo my spontanicznie się ruszamy.

Proszę w pon trzymać za mnie kciuki. nie piszę o co chodzi żeby nie zapeszyc :)

reklama
Lilla, ale jesteś tajemnicza ;-) Trzymamy :tak:

Gosiu, dzięki za propozycję ale chusty nie obsłużę.

Pola też już doczytałam na forum chustowym.

Tuli nie będę na raz kupować, ew wypożyczę. Póki co dzieciom dowody trzeba wyrobić ale chore więc nie możemy zdjęć zrobić :wściekła/y:

Do góry