reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Moje dziecko nie śpi od godziny czternastej ani minuty. Teraz je i miałam nadzieję, że przyśnie, ale widzę że butelka zaraz się wyzeruje, a ten oczy jak pięć złotych:banghead::banghead:
To by było na tyle z moich nadziei o przerwie w temacie ząbkowania:thumbdown:

Dobrej nocy dla wszystkich

Nie chcę cię martwić ale możliwe że sobie układa jedną drzemkę dziennie już ;-) im starsze tym mniej w dzień śpią i ząbki nie mają nic do tego. :-(

reklama
Katka - nie lubię Cię;)
Wczoraj to była inna akcja, on po prostu przemęczył tą ostatnią drzemkę, a potem się wkurzał że nie może spać.
Wasze dzieci mają też tak że im lepiej śpią w dzień tym lepiej zasypiają na noc? Może to niekoniecznie ale już dawno taką prawidłowość zauważyłam.

Dzień dobry tak poza tym, miałam kawę robić, ale nie podołam. Budzę męża i idę spać dalej:)

Miłego dnia ;)

Dzień dobry! nawet się dzisiaj wyspałam. W domu od rana ścieżka z PIRATE RADIO leci :) jak ktoś nie oglądał to polecam.

Ps śniło mi się że Zolka obudziła sie dzisiaj z 8 zębami 8-O

Ostatnia edycja:
Szymek śpi ok 10 pół godziny do godziny i potem około 15 minimum godzinę, a bywa, że i prawie trzy. Wczoraj zabrakło tej drugiej drzemki no i była tragedia. W nocy też był niespokojny i od rana też. Teraz z wielkim krzykiem padł na drzemkę.
Czuję się jak zwłoki:banghead:

Przewiduję zęby, bo ostatnio też się zaczęło kilkoma dniami krzyku....

Lilla wyobrazilam sobie moje dziecko z ośmioma zębami i śmiech mnie opanował:D
Chociaż jak mój będzie tak szalał to pewnie niedługo tak będzie.

Komu kawki?

Lilla chciałabys zeby bez bolu he wyszlo 8 :) w sumie ja tezbym chciala:p

Gosia super wlasnie ze przeszlo marudzi od rana ale bez goraczki.

Tusiaczek naprawe wspolczuje i wiem jak to jest.

cześć dziewczęta!!
trudno mi ostatnio było znaleźć czas na pisanie.

mój młody pstatnio ma problemy z zaśnięciem na drzemkę. kiedyś brałam na ręce, 5 minutek i go nie było.... teraz schodzi i 50min... z ataki płaczu co 5minut... po takiej akcji spi znów 50min a ja jestem wykończona... ja narzekałam że zasypia na rękach.... niech zasypia jak kiedyś, niech i na rękach ... ale spokojnie
były dni że nie mogłam go uśpić a płakał i krzyczal ze zmęczenia to szłam dwa razy na spacer... w lecie spoko.. ale o tej porze roku to troche słabo...
mlody marudny.. jak u was. nowy level... ale może mu przejdzie

Tusia no własnie tak jest. dziecko czym bardziej zmęczone tym gorzej śpi... kiedys spal mi pół dnia i sie martwiłam że w nocy nie będzie spał...a wtedy byla pierwsza - i jak dotąd jedyna przespana cala noc...

reklama
Kum normalnie jakbym czytała naszą historię:eek: też mam nadzieję że przejdzie:thumbup:
Kurcze ciężki dzień się zapowiada i kolejny bez spaceru, wczoraj narzekałam na wiatr ale dzisiaj to już przesada. U mnie i tak spokojnie, właśnie oglądam wiadomości to szok co się z nocy działo:eek:
Dwadzieścia kilometrów ode mnie zerwało cały dach:eek::eek:

Odliczyć się dziewczyny bo się martwię o Was

Do góry