reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Zasłyszane właśnie w Trójce: młodzież spędzając około 10 godzin dziennie przed komputerem, buszując w sieci i grając ma zmniejszone niektóre obszary mózgu około 10-20%. Szkoda tylko, że nie podali jakie obszary. Generalnie fajny reportaż.

reklama
Napisałam posta i zjadło arrrh :/

Michalina zdrówka.
Ja mam już lampę to będę grzać te zatoki.
Nom młodzież głupieje. Gdzieś czytałam że nasze pokolenie jest jednym z tych najmadrzejszych gdyż wszelkie doświadczenia zdobyliśmy na podwórku.

Katka a może kotkę lub myszkę? Bo rozumiem że wróżki odpadają? A może baletnice? My w sobotę bal choinkowy.
Wy rodzice też alergicy? Przerąbane z tą alergią. M mój jest wziewny.

Kornela suchą się ta Nestlé wsypuje.

Kasia ale wiesz że wychowawczy niepłatny?

Zuza ma dziś dzień darcia. Ledwo mogłam uczyć. Potem ją trochę ponosiłam w chuście ale pomogło na chwilę. Non stop chce mojej uwagi.

Ostatnia edycja:
Witam [emoji1]
Zdrowia wszystkim chorowitkom!
Katka ręce opadają na tych lekarzy [emoji20]
Córkę mozesz przebrać za dzwoneczka, albo pippi [emoji3][emoji4]
W tez baaaardzo marudny [emoji20] ale to nie mogą być zęby. W nocy je 1000 razy, jęczy, przebudza sie, płacze.

Katka, przejdź się po lumpeksach. Fajne przebrania mają, szczególnie teraz w sezonie.
Ja ostatnio kupiłam mojej królewnę Śnieżkę z Disneya. Za 15 zł. Takiego szczęścia dawno ie widziałm.
Ale u nas królewny są na topie ;-)

Dzieku dziewczyny,myślałam ze musze ja rozpuścić najpierw w wodzie a potem dodac do zupki ale jak nie to ok....

Bartek przechodź sam siebie, ciągle jęczy,steczy i drze sie....dzisiaj 3 kupy zrobil.....zawsze 1,sporadycznie dwie

Hej, to znowu ja :-D
Jemy właśnie.

Mika! Dzięki! Zupełnie zapomnialam że w lumpach można coś wyhaczyć. Dziś zmarzłam okrutnie, nie mogłam się zagrzać. Na wariata wszystko załatwiałam bo jeszcze głupie spotkania dotyczące własności działki. Ale w przyszłym tygodniu na spokojnie się wybiorę na szmaty :-) jupiii:-)

Kornela a czytałaś sposób przygotowania? Tam na pewno ładnie jest wyjaśnione. Pamiętam swoje początki z manną ;-)

Doti ręce i cycki opadają :-D na pippi ma za krótkie włosy. Aaale faktycznie po lumpach się przejdę, może coś znajdę fajnego i za grosze.

Elifit mąż mój jest alergikiem, wziewnym, tak jak twój. Widzisz nie tylko kamień ozdobny nas łączy :-D :-D

Michalina ja z kolei oglądałam jakiś reportaż że gry komputerowe rozwijają logiczne myślenie :-D

Tusiaczek gdzie ty się podziewasz??????

Dobry wieczór ;-)

Poczytałam i pocieszyłam się.... nie tylko moje dziecię wróciło do przeszłości (czyt. stała się tak nieodkładalna jak 2 miesiące temu). Długo się samodzielnością nie pocieszyłam. W nocy też kosmos, od 2 potrafi budzić się co godzinę. Wbrew pozorom matka się wysypia :-p

Chorowitkom zdrówka życzę.

A Katka.... moja ma 7250, takie same są maluchy nasze ;-)
Ojciec z dzieckiem siedzi... idę zresetować mózg na grze komputerowej :-p

Katka to nieźle Ci dziecko "leczyli". Masakra z tymi lekarzami.
U nas bal też w lutym. Bal rodziców (też przebranych) z dziećmi. Żyłam w głupiej nadziei, że mój 3-latek generalnie założy wszystko co Mu podsunę, bo mam i strój pirata i Freda Flinstona i dyni....to się dzisiaj zdziwiłam, bo jak dla jaj zapytałam się w co się chce przebrać to usłyszałam: " no mamuś, w spajdelmema, tak jak Wiktol". extra......

A dziewczynce to można tyle fajnych przebrań wymyślić!!! Przebierz ją za Willmę z Flinstonów!!! Ja się tym inspirowałam i nawet sama zrobiłam!!!
https://www.google.pl/search?q=flin...Fprzebranie-flinstonowie--660855.html;399;600

reklama
To znowu ja :D
Kornela wsypujesz do ciepłego posiłku i mieszasz :) W wodzie też ciepłej rozrabiasz nie gorącej :)

Czizas dziewczyny ale się macie z tymi zatokami i alegriami. Nas na razie wszystko omija (tfu tfu) ani ja ani mój nie jesteśmy alergikami.
Lilla a coś się zadziało na forum, że się tusia mogła obrazić?? Bo jakoś nie ogarnęłam.

Kurde dziewczyny boję się jutro idę do rzeźnika czyt, dentysty :(:( Normalnie nie wiem czego się tu spodziewać. Cały czas słyszę, złe opinie o państwowych dentystach, szczególnie w stosunku do obcych. Potem jedziesz do kraju i się okazuję ze ząb do usunięcia,:/ A to górna dwójka ehhh mam nadzieję, że mnie jednak za bardzo nie skrzywdzi.

Co to się porobiło z naszymi dzieciakami?? Nawet Zolinka zawsze grzeczna daje teraz popalić. Normalnie coś wisi w powietrzu. U mnie 3/4 dnia buka, wieczorem troszkę się zabawiła i nawet popiszczała a tak to masakra. Już nawet jak ją kładę spać w dzień to się drze a nigdy tak nie robiła. Czasem marudziła ale nie płakała nigdy bardzo a teraz jakby ją w tyłek parzyło.

Jeszcze raz życzę zdrówka :) I żeby jęczadła zamieniły się w roześmiane rozrabiaki :)

Tusia, Pola wracajcie :)

Do góry