reklama
darunia0712
Fanka BB :)
Dziewczyny, jest gorąco, dzieciom chce się pić, dlatego wiszą przy cycku.
limonka8721
Venus gratulacje 
Michalina kciuki zaciśnięte
U nas dziś chłodniej w końcu
A z wizyty Julki nici bo oczywiście panie przez telefon źle mi podały godzinę i muszę przyjść w czwartek jeszcze raz ale się zdenerwowałam, bo akurat jak musiałyśmy iść to padało.
Dziecko moje spi juz prawie 3 godziny na dworze zasnęła myślałam, że jak wniosę do domu to się obudzi ale nie. Śpi na kanapie
Co do organizacji to u mnie z nią średnio jak jestem sama:/ Albo robię wszystko na raty albo jest nie zrobione:/ Zazwyczaj nadrabiam jak B ma wolne.
Mam nadzieję ze dziecko moje niedługo wstanie bo potem znowu zaśnie o jakiejś glupiej godzinie i będzie problem w nocy. Od jakiegoś czasu udaję nam się utrzymać stałe pory nocnego spania, a mianowicie zasypia między 21-22 różnie bywa ale za to spi do 2 czasem dlużej. I to jest jej najlepsze spanie. Potem budzimy się koło 5, potem po 6 i zawijam ją do łóżka a tu potrafimy przeleżec do 8-10 także chyba nie mam co narzekać.

Jeśli chodzi o problemy brzuszkowe to trzeci dzień podaję Infacol i powiem wam, że chyba jest lepiej. Tylko nad ranem słyszę jak bąki ją męczą ale w ciągu dnia już nie i kupy ładne idą
Nie pamiętam kiedy już dziecko mi tak ładnie w dzień spało.
Odnośnie porad to mnie czeka masakra niedługo:/ W piątek przyjeżdzają do nas teściowie na 10 dni
Będzie masakra..
Dwupaki czas wam się kończy także do boju
Michalina kciuki zaciśnięte
U nas dziś chłodniej w końcu
Dziecko moje spi juz prawie 3 godziny na dworze zasnęła myślałam, że jak wniosę do domu to się obudzi ale nie. Śpi na kanapie
Co do organizacji to u mnie z nią średnio jak jestem sama:/ Albo robię wszystko na raty albo jest nie zrobione:/ Zazwyczaj nadrabiam jak B ma wolne.
Mam nadzieję ze dziecko moje niedługo wstanie bo potem znowu zaśnie o jakiejś glupiej godzinie i będzie problem w nocy. Od jakiegoś czasu udaję nam się utrzymać stałe pory nocnego spania, a mianowicie zasypia między 21-22 różnie bywa ale za to spi do 2 czasem dlużej. I to jest jej najlepsze spanie. Potem budzimy się koło 5, potem po 6 i zawijam ją do łóżka a tu potrafimy przeleżec do 8-10 także chyba nie mam co narzekać.
Jeśli chodzi o problemy brzuszkowe to trzeci dzień podaję Infacol i powiem wam, że chyba jest lepiej. Tylko nad ranem słyszę jak bąki ją męczą ale w ciągu dnia już nie i kupy ładne idą
Odnośnie porad to mnie czeka masakra niedługo:/ W piątek przyjeżdzają do nas teściowie na 10 dni

Dwupaki czas wam się kończy także do boju
Michalina &&&&& za szybki poród 
Darunia dzielna z Ciebie mama
ja ledwo ogarniam jednego szkraba, a gdzie dopiero trójkę...
Ja siedzę sama, ale prawie codziennie wpada tesciowa, albo mama na jakieś 3 godzinki, żebym mogła się przespać, czy coś ogarnąć.
Darunia dzielna z Ciebie mama

Ja siedzę sama, ale prawie codziennie wpada tesciowa, albo mama na jakieś 3 godzinki, żebym mogła się przespać, czy coś ogarnąć.
darunia szacun kobito!!! ja gdyby nie starszak to nawet bym nie wiedziala ze mam dziecko, chociaz i tak mój Karolek jest bardzo mało absorbujacy i ładnie bawi sie sam cały dzien, otwieram drzwi i wypuszczam do ogrodka, zakladam czapke i filtr 50tke i nie mam dziecka cały dzien w domu przychodzi jak głodny....:-) Kornelia przesypia cały dzien z małymi pobudkami na cycusia, wiadomo jak taki skwar czesciej sie domaga..... mąz niby ma teraz dwa tyg wolnego ale całe dnie na budowie, wiec pomocy nie mam, tesciowa wpada i jakos urozmaica czas starszakowi, ciagle gdzies go zabieraja, a ja...... jestem leń, nic mi sie nie chce, nie chce mi sie obiadu zrobic, nie chce mi sie posprzatac itp.....ogarniam tak ogolnie ale nic mi sie nie chce....

Szczęśliwa mamuśka
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dopiero doszłam do siebie dzisiaj cały dzień leże i zdycham i tylko prysznic zimny pomaga bo można odjechac
juz mi sie dwa razy słabo zrobiło
Michalina trzymam kciuki za szybkie rozwarcie
Waszym maluchom współczuje taki upał jest dobijający i biedactwa się meczą.
Darunia moja imienniczko gratki i szacun za ogarnięcie dzieciaczków.
Michalina trzymam kciuki za szybkie rozwarcie
Waszym maluchom współczuje taki upał jest dobijający i biedactwa się meczą.
Darunia moja imienniczko gratki i szacun za ogarnięcie dzieciaczków.
mama_bobasa
Moderatorka
Katka jak przeczytałam Twój post o rączkach w górze to sama się zastanowiłam czy to ja dobrze zrozumiałam post Lilli
Michalina trzymam kciuki za szybkie rozwarcie:-)
Darunia jak będę narzekać kiedyś, że nie radzę sobie z moją jedną małą wredotą to wspomnę sobie Ciebie. Tak jak dziewczyny piszą- szacun:-)
Laura dziś strasznie marudna, nie spała prawie cały dzień, może zaliczyła drzemkę 20min. Na szczęście usnęła jakieś 40 min temu i dzięki czemu mogę zrobić obiad, w sumie to już kolacja ale mąż o 19ej wraca z pracy więc nie robię w dzień obiadu.

Michalina trzymam kciuki za szybkie rozwarcie:-)
Darunia jak będę narzekać kiedyś, że nie radzę sobie z moją jedną małą wredotą to wspomnę sobie Ciebie. Tak jak dziewczyny piszą- szacun:-)
Laura dziś strasznie marudna, nie spała prawie cały dzień, może zaliczyła drzemkę 20min. Na szczęście usnęła jakieś 40 min temu i dzięki czemu mogę zrobić obiad, w sumie to już kolacja ale mąż o 19ej wraca z pracy więc nie robię w dzień obiadu.
sokoja
u nas też całe popołudnie zeszło na cycowaniu. Sutki mam poszarpane jakby jakiś rottweiler je dopadł
. No ale zaciskam zęby i jakoś trza to przetrwać. Jak chciałam po południu wyjść z młodzieżą na spacer to kurde burza przyszła i tak siedzimy w domu, bo pada, a mi się nie chce w taką pogodę wynurzać. Może dzieci będa łaskawe, pójdą spać to poprasuję, bo już na tyłek nie mam co wciągnąć, a oni powoli też.

U
użytkownik 902
Gość
Moja Zuzia dziś masakruje mi cycki, non stop wisi na cycu i płacze, za gorąco jej... Teraz udało się ją w końcu uśpić , ciekawe na jak długo....
U mnie to samo. Spał dziś w sumie jakieś 40minut od 8.. Cycki mi odpadną..
reklama