reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

wczoraj wieczorem takie bąbelki czulam w brzuchu a mąż dotykal brzucha i czul je na ręku i mowi ze to chyba malenstwo bo dziwne to bylo :p Tlumacze sobie te wszystkie bole póki sa lekie oi chwilowe i bez plamień to musi byc wszystko ok

Ewa66 wydaję mi się że to wzdęcia te bąbelki, ja mam tak cały czas. A nie masz problemów z zaparciami jak mam taki kłucie ale właśnie z tego powodu.

reklama
Ktoś pytał o łożysko, rodzi się je na samym końcu, to jest moment dosłownie, na jednym parciu, wypada taki flak:-p Obrzydliwie wygląda:-D

hejka :-) GRATULACJE dziewczyny chłopaków i udanych wizyt :-)
widzę, że temat porodów, położnych, karmienia dominuje :-) ja wiem jedno - raczej nie chcę żeby mąż był ze mną, bo rozwód będzie na bank :-D on jest w sumie strasznym panikarzem i już mogę sobie wyobrazić jego przestraszony wzrok - grrrrr ale by mnie wkurzał :-D Przy pierwszym porodzie nie mógł być ze mną, bo oddział położniczo-ginekologiczny był remontowany i dopóki mogłam to gadaliśmy przez tel. i też mnie wkurzał, bo mówiłam mu, że boli, a on to może wody się napij!:-D Teraz się z tego śmieję, ale wtedy do śmiechu wcale mi nie było.
A i też nie zgadzam się ze stwierdzeniami, że jak kobieta nie rodziła naturalnie lub nie karmiła piersią to nie będzie miała więzi z dzieckiem! Gó....o prawda! Będzie i to tylko od nas zależy!
Zgłodniałam - lecę obiad szykować, ale jeszcze wrócę hihi

dziewczyny a jak z ubrankami i całą resztą? kupujecie już czy się jeszcze wstrzymujecie ? mi narazie moja mama (przeszczesliwa przyszla babcia) zrobiła cudny sweterek i czape na drutach no i działa dalej ;) ale sama nie wiem kupować czy nie..tyle.tego jest ze najechetniej juz bym sie zabrała od tych najmniejszych rzeczy..

nie zaparc to nie mam :p wrecz odwrotnie:)

Mataam ja mad cale pudło u mamy ubranek dla chlopca :) siostry maly ma 7 miesiecy :) czekam tylko na informacje czy t czasem nie dziewczynka bo tak czuje :) jak cos to kupie kilka rozowych sukieneczek i reszta bedzie po chlopcu:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny a jak z ubrankami i całą resztą? kupujecie już czy się jeszcze wstrzymujecie ? mi narazie moja mama (przeszczesliwa przyszla babcia) zrobiła cudny sweterek i czape na drutach no i działa dalej ;) ale sama nie wiem kupować czy nie..tyle.tego jest ze najechetniej juz bym sie zabrała od tych najmniejszych rzeczy..

Jak się dowiem kogo noszę pod serduszkiem to coś kupię. Po córce mam dużo rzeczy ale jakieś nowe bodziaki i śpioszki kupię na pewno, no chyba, że będzie chłopiec, to wtedy hulaj dusza:-D

reklama
ja mam.tylko jeden sweterek :p dlatego martwię się że finansowo tego nie ogarnę bo zazyczylam sobie dosc drogi i chyba zacznę już POWOLI kupować :D no i właśnie jade do outletu na drugi koniec berlina gdzie jade raz na rok wiec na pewno mnie pokusi :O

Do góry