reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Oj dziewczyny tez mam teraz zmarwienie. Wczoraj sie przytulalismy a dzisiaj boli mnie brzuch. Nie dokucza mi mocno ale jednak. Mimo, ze bylo superfantastycznie, to chyba trzeba bedzie z tym skonczyc. :no:
A nie masz tylozgiecia macicy?
Ja niestety mam i teraz seks to dla mnie katorga, caly nastepny dzien boli mnie brzuch

reklama
Dziewczynki, doly precz! Choc jak znam zycie, mina dopiero po swietach.

Wrocilam z zakupow i wynikow i niestety, cos sie przedzwigalam, troche zs ciezkie torby mialam :/ ale juz wszystkie zakupy porobione, bede sie byczyc prze godzinke, a potem do roboty, jak zmeczenie i bol zelzeje

Ostatnia edycja:
Dołączę i ja. Wesołych Świąt życzę wszystkim. Przed Świętami nie chce zamulać, więc nie będę pisać o swojej sytuacji itp. Może później się wyżale. Spokoju życzę. I żeby znalazł się w rodzinie ktoś, kto choć trochę kiwnie palcem, żeby Wam ulżyć kochane! ;)

Dziewczyny ja też mało się udzielam na forum. Czy faktycznie przenosicie się na zamknięty wątek? jeżeli tak to szkoda, bo pewnie ciężko będzie się skontaktować z Wami. Zostaniemy tu same:(

Jejuuuu z tym zamkniętym wątkiem, to nie o to chodzi zupełnie! Tylko o to, żeby np napisać coś bardziej osobistego. Główny wątek zostaje tutaj - dobrze myślę? Ja np mam takie imię, że nawet się tu nie przedstawię i nie chcę, żeby było ono używane na wątkach otwartych, bo ktoś mnie może namierzyć, a po co mi to?
Dostałam pisaki w drugim sklepie, do którego pojechałam, yeah! Pierniczki schną, zaraz obiadek, potem ugotuję warzywa i pokroję je na sałatkę jarzynową, żeby było coś na świąteczne kolacje. Jemiołę też kupiłam, nawet samochód zdążyłam umyć, choć kolejki na myjkach straszne wszędzie. Także obrobiłam się pięknie, jestem z siebie dumna:-p

graza watek zamkniety jest po to aby sie zwierzac z bardziej osobistych spraw czy wklejac fotki..nie znikniemy z glownego tylko bedzie jak dotychczas..na pazdzierniku zamkniety traktowalysmy jako pokoj zwierzen ze tak powiem:tak:

dziewczyny bo kazda z Was dostanie klapsa za moment:wściekła/y: ..przestancie dzwigac..i postarajcie sie wszystko wolniej robic..mezow...chlopakow...zagonic:-)

musze was dokladniej poczytac bo polowe zapomnialam co odp ehh dolaczam do klubu sklerotyczek:sorry2:

kurcze, obiad zrobiłam i macica zaczęła mi się stawiać :( To chyba przez moje tyłozgięcie. Ale czuję sie z tym fatalnie, godzina stania przy garach okupiona skurczami :(
ide leżeć.

widzę, że humory Wam dopisują - mi nie bardzo :frown:

byłam zrobić ten PAPPA i dopiero na miejscu dowiedziałam się, że miałam na to 24 godziny :baffled:
co ciekawsze, badanie kosztowało 175 a nie 60 zeta. najpierw pani w rejestracji skasowała mnie, a później w laboratorium dowiedziałam się, że miałam na to 24 godziny, a minęły 3 dni :nerd:

fajnie. teraz pewnie ten test w ogóle nie wyjdzie. ja będę się denerwowała przez całe święta, bo podobno PAPPA robi się między 10 a 14 tygodniem, a jak przyjdzie mój zakupany wynik to będzie już chyba 15 tydzień mojej ciąży, a zaraz potem wizyta.

także PAPPA i 175 zł mogę zrobić PAPA :nerd:

wróciłam do domu i się popłakałam, bo mam już tego wszystkiego dość. tego nie jedz, bo jesteś w ciąży, tego nie rób, bo jesteś w ciąży, sprzątaj, bo ciążą to nie choroba, nie udawaj, że nie masz siły pościelić łóżka...

najchętniej to bym gdzieś wyjechała do tego lipca i siedziała sobie sama nie czytając o żadnych badaniach, zespołach DOWNa, toksoplazmozach i innych kupach...

po prostu mam kryzys :(

makotka mam nadzieje ze juz lepiej....wszystko napewno bedzie dobrze!!! nie zamartwiaj sie nie warto:tak:

Ha, teraz to dobre wytlumaczenie;-)

Minisia ja tez wczoraj swojego m poprosilam o ogorki kiszone i przyniosl i szklanke sobie wypilam a jemu nie pozwalam ich jesc, bo to moj ostatni sloik i biedny niepocieszony. Dzisiaj kupilam sok z kapusty kiszonej i stwiedzilam, ze z malym mamy juz co pic w swieta.

Glod coraz wiekszy mi doskiera ale staram sie jesc rozsadnie. Waga poki co stoi w miejscu a brzuszek sie powieksza

i jak samkowaly co???:-D

Widzę,że różne nastroje nas nachodzą, ale już jutro wigilia i może choinka nas rozweseli. Trzymajcie się wszystkie na te nadchodzące dni i żeby wam miło było spędzić ten czas w rodzinnym gronie

dziekuje kochana Ty rowniez mam nadzieje ze spedzisz wspaniale te swieta i nadchodzacy rok bedzie tylko lepszy od obecnego..

Kochane - jako, że wieczorem wyjeżdżam na święta - już teraz składam Wam życzenia spokojnych i udanych Świąt :**
Zobacz załącznik 600326

Trzymajcie się kochane cieplutko :)
Wesolych swiat Haust!!!:tak:

Witajcie:)

Bardzo mało się udzielam, bo dopadła mnie jakaś "dolina" świąteczna...Mam nadzieję, że to się zmieni i będę z Wami na stałe:tak:

Czytam, że u Was przygotowania pełną parą:-) Ja od rana sprzątam, prawie skończyłam. Teraz jadę na zakupy i zostały mi do upieczenia strucle i sernik. W sumie Święta spędzimy u moich rodziców. Aha i jeszcze mam do upieczenia pierniki:-( Coś mnie brzuch poboluje i chwilę usiadłam.

Niech najbliższe Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki!

Wszystkiego najcudowniejszego dla Waszych rodzin i kruszynek w brzuszkach:-)

dziekuje Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia Tobie rowniez kochana zycze!

Witam:-)

My juz po ostatnich zakupach:-)

Widze ze wiele was drezy kiepskie samopoczucie! Trzeba znalesc troszke pozytywow:-)
W zeszlym tygodniu ja sie z nim zmagalam ale jest lepiej:-)

Malgorzata to nieciekawie jak te ataki tak czesto sie powtarzaja:-\
I jak znalazlas troche spokoju?

Kurde naprawde mam skleroze!!! Mialam cos napisac paru dziewczyna i wypadlo:-\ bo pare stron bylo do przeczytania:p
Od paru miesiecy kupuje te sama farbe do wlosow i co? Dzis poszlam kupic i okazalo sie ze niepamietam co to za numer wrrrr:mad::mad:

Co do watku to troche niesprawiedliwe...ze beda te co codziennie pisaly...ja sie rzadko odzywalam ostatnio ale mdlosci niestety niedawaly mi normalnie funkcjonowac:-\ ale czytalam was na bierzaco...teraz mam sie coraz lepiej i zaczelam po malu sie wdrazac...ale juz wedlug Was nie nadaje sie:-\ szkoda....
a czy ktos powiedzial ze ty nie bedziesz??? nie lubie jak ktos odrazu tak pisze??? watek zamkniety bedzie dla osob ktore najczesciej sie udzielaja tzn ktore znamy dobrze i komu uwazamy ze mozemy powierzyc swoj sekret bo caly sek w tym watku...inaczej bysmy pisaly na ogolnym a nie sadze ze ktoras z nas chce pisac o osobistych sprawach i zeby czytaly osoby zadko sie udzielajace czy tez ktos z innym watkow....

Jagodka spoznione zyczenia :)

Minisia to ja mialam taki zryty sen :/

Dziewczyny mam dola...

Cos od wczoraj mi sie tnie w tel to forum i nie moglam nic pisac :(

co sie dzieje dlaczego masz dola??

goraczka swiateczna widze nas dopadla ...ja wieczorkiem przesle zyczenia bo od rana jade na zakupy a potem gotowanie i pieczenie..

nie przemeczac mi sie mamusie!!:tak:

kochane co do zmywarki jak ja wam zazdroszcze!! wlasnie planuje zakup w boxing day kuchenki i zmywarki :)

reklama
Do góry