Katka***
Fanka BB :)
Gosia to może właśnie przez tą burzę tak się meczę? Eh. Apap i drzemka podziałały. Jutro nie idę do pracy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie doktor z OM liczył termin ale i tak na prenatalnych był tylko 1 dzień różnicy.
A ja się cieszę, że miałam możliwość przejścia na L4. Praca w systemie dwie nocki po 12 godz i dwa dni wolnego to nie dla ciężarnej i jeszcze z małym dzieckiem, takze nawet cięzko potem odespać. Zresztą i tak pewnie odeszłabym szybko bo powierzenie opieki nad Igorem teściowej okazało się błędem i to dużym... Szkoda mi było tylko tego ze odżyłam troche w pracy, kontakt z ludźmi, jakiś cel wyjścia z domu itp. No ale co się odwlecze to nie uciecze![]()