reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Gosia staram się, jechałam do końca i ta pani też i ona mówi, żen ie ma się co prostakiem przejmować , że ona też z zabiegu wraca bo rwę kulszową ma. Ponarzekałam trochę.

makota kuruj sie oby nie trzeba bylo antybiotyku

Ja juz bym nie dala rady dzwigac tyle kg bo mnie tak brzuch ciagnie ze ledwo jego dzwigam a jest nie za duzy:)

Dzidzia od wczoraj zmienila pozycje i mnie kopie gdzies w bjakies narzady czy zebra;/ tak wysoko ze prawie na cyckach juz;/ a tak czasem boli ze mozna zawalu dostac... prosze ja zeby tak nie robila ale nic to nie daje :( masakra coraz gorzej jest;/

Po wizycie u lekarza musze lezec prawie caly czas tylko obiad zrobie szybki i tyle... Wczoraj wlasnie po powrocie wlasnie mialam ciagle skurcze ... te dziury na drogach robia swoje;/ Najwazniejsze ze szyjka ok. Magnez, nospa i luteina dopochwowa poszla w ruch.

Mam lekarza daleko a zwolnienie konczy mi sie w niedziele po szpitalu. Czy moge isc do lekarza pierwsze kontaktu po przedluzenie?

Zazdroszcze wam ze mozecie normalnie chodzic bo ja juz dosc mam lezenia. Bylam rano oddac mocz do badania bo moze te skurcze od pecherza sa.

Ewa ja np jak długo nie pójdę siku to od razu mi stwardnieje, także muszę z automatu biec:)

Ka.wo dobry pomysł z ta lista.

Angelika, współczuje sytuacji w autobusie. Na szczescie mialas miejsce siedzące! A dziadkiem sie nie przejmuj.

Ja juz po śniadaniu, ale ciagle mi jakos niedobrze po tej glukozie

Angelika, daj spokoj :) nie chce byc tu linczowana, ale dziady w komunikacji miejskiej to temat rzeka. Jak widze, ze jakas starsza osoba ma problem ze staniem to wstaje, ale tym pyskatym moherom nie ustepuje. Place za bilet, jestem w ciazy i moge sobie siedziec... Mi dzis jakas pani ustapila miejsca w tramwaju. Podziekowalam, ale ona powiedziala, ze wie jak to jest tak stac i ze mam siadac i nie gadac. Pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo. Ja rozumiem, ze ciaza to nie choroba, ale po takim pobraniu krwi naprawde mozna sie slabo czuc i slabo wygladac. Kiedys pisalam na forum, ze baba nie ustapila mi miejsca jak powiedzialam, ze mi slabo, a pozniej w drzwiach puscilam pawia :/

Ka.wo - dobra organizacja. Ja mam sporzadzona liste zakupow. Po 10 juz na sto procent musze sie za to zabrac, a lozeczko zamowie dzis, jak M potwierdzi, ze akurat takie nam sie podoba. Uporzadkowalam ubranka! :D

Pola - dzielna bylas, wytrwalas, teraz z godziny na godzine bedzie coraz lepiej !

Ja tez zauwazylam ze jakis zwiazek jest z tym sikaniem przed chwila rozmawialam przez tel i czulam ze mi sie chce i chwile przytrzymalam i jak wstalam to nie moglam sie wyprostowac i stwardnial i jak sieku zrobilam to juz lepiej... moze faktycznie mam zapalenie pęcherza. Ciagle mi sie chce siku a jak sikam to kilka kropel. Dopiero przeciez lezalam w szpitalu na zapalenie pecherza ;/ moze nie doleczyli mi do konca tego... szczeze to poczulam sie zlekcewazona bo nie dali nic na swędzącą pochwe nawet;/ sama musialam brac to co mowil moj lekarz i na pecherz tez nic nie kazali brac;/ Powiem szczeze ze jak to bedzie pecherz to sie nawet uciesze bo jak go wylecze to mi przejdzie moze twardnienie.

Angelika nie przejmuj sie starymi zgrzędami :)

Witam mamusie:)

Makota współczuję antybiotyku:/

A wiecie, że u siebie też zauważyłam, że jak chce mi się się siku to od razu mi brzuch twardnieje i nie mogę za dlugl przetrzymać bo boli. A jak już zrobię to robi się ok.

Ja zaraz zmykam z mężem na zakupki bo pogoda super u nas i w końcu mam go w domu więc możemy spędzić troszkę czasu razem.

Miłego dnia dziewczyny:)

Makota, niech w końcu te chorubska Ci odpuszczą :baffled:
GiB zdrówka dla synka i oby Ciebie nie złapało.

Też zauważyłam związek siku/twardy brzuch :tak:

reklama
Do góry