Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Ka.wo dzieki. Przyda sie
. Angelika nie przejmuj sie panem, nie warto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
makota kuruj sie oby nie trzeba bylo antybiotyku
Ja juz bym nie dala rady dzwigac tyle kg bo mnie tak brzuch ciagnie ze ledwo jego dzwigam a jest nie za duzy
Dzidzia od wczoraj zmienila pozycje i mnie kopie gdzies w bjakies narzady czy zebra;/ tak wysoko ze prawie na cyckach juz;/ a tak czasem boli ze mozna zawalu dostac... prosze ja zeby tak nie robila ale nic to nie dajemasakra coraz gorzej jest;/
Po wizycie u lekarza musze lezec prawie caly czas tylko obiad zrobie szybki i tyle... Wczoraj wlasnie po powrocie wlasnie mialam ciagle skurcze ... te dziury na drogach robia swoje;/ Najwazniejsze ze szyjka ok. Magnez, nospa i luteina dopochwowa poszla w ruch.
Mam lekarza daleko a zwolnienie konczy mi sie w niedziele po szpitalu. Czy moge isc do lekarza pierwsze kontaktu po przedluzenie?
Zazdroszcze wam ze mozecie normalnie chodzic bo ja juz dosc mam lezenia. Bylam rano oddac mocz do badania bo moze te skurcze od pecherza sa.