reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

no właśnie co tak cichutko? :) ja odpoczywam sobie przed komputerem ;) pogoda już taka jesienna i nie wiem czy to ta aura czy ciąża, ale jestem strasznie śpiąca :-))

No ja borykałam sie z potwornym bólem głowy o ok 12 do ok 20. Teraz juz lekko boli. Jest lepiej. A ja senna cały dzien jestem, a w nocy spać nie mogę.
U nas juz tez zimna jesień sie zaczęła, po tym huraganie wczoraj ..

reklama
Witajcie Przyszłe Mamusie!

Jak Wasze samopoczucie?
Której dolegają/dokuczają mocniej objawy?

Mnie bolała bardzo głowa wczoraj.
Dziś naszczęście dzień nie zaczął się z jej bólem, ale za to cis sie ósemka lewa górna odzywa..

U mnie objawów brak na tą godzinę.
I oby tak cały dzionek minął. :)

Dziś zrobiłam trzeci test ten elektroniczny i wyszło "ciąża 2-3 tyd od zapłodnienia" ;)

A tak po za tym życzę wszystkim miłego dnia. No i widząc na kiedy macie pierwsze wizyty, tez juz bym chciała wiedzieć. Tylko tu muszę sie wstrzymać bo jak pójdę w przyszłym tygodniu to napewno termin wizyty nie przekroczy tygodnia. :) wiec za wcześnie nie mam co iść. :)

halo halo ranne ptaszki:):)

moje objawy na dziś: bol piersi.....i to na tyle....:)dzisiaj mój mezus dowie się o dzidziusiu:) ma urodzinki i w prezencie dostanie śpioszki i tescik:):)oczywiście przed romantico kolacja i torcik:):):)

halo halo ranne ptaszki:):)

moje objawy na dziś: bol piersi.....i to na tyle....:)dzisiaj mój mezus dowie się o dzidziusiu:) ma urodzinki i w prezencie dostanie śpioszki i tescik:):)oczywiście przed romantico kolacja i torcik:):):)

No kochana!!
Ja juz się doczekać nie mogę relacji!!
Pewnie jesteś podekscytowana!!
A ja jestem ciekawa jego reakcji!
Ale będzie miał przenajwspanialszą niespodzienkę. !!

ja tez nie mogę się doczekać:):):) zaraz wyruszam do sklepu po wszystko na kolacje no i śpioszki do prezenciku:)hihi...w sumie to tez trochę prezent dla mnie...taki symboliczny poki co....ale jednak to będzie pierwsza rzecz dla dzidzi jaka kupie:):)

ja tez nie mogę się doczekać:):):) zaraz wyruszam do sklepu po wszystko na kolacje no i śpioszki do prezenciku:)hihi...w sumie to tez trochę prezent dla mnie...taki symboliczny poki co....ale jednak to będzie pierwsza rzecz dla dzidzi jaka kupie:):)

Aż mi sie buźka śmieje..
Niech ten czas upłynie ci szybko i on bedzie sie radował z tej pięknej też. wiadomości. :) ale fajnie! :)

reklama
Że na wszystkich forach, tematach są listy (tak mi się wydaję) to i ja taką zrobię, ale nie dziś, jutro.
Wypisze Nas Zafasolkowane Kobietki i przewidywalny termin rozwiązania.
Myślę, że każdej się to spodoba? Co?

Do góry