reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
cześć wszystkim:) ja też dziś wstałam wcześniej, bo spać nie mogę. A wg którego kalkulatora liczycie przewidywany termin?

ja liczyłam na 4 roznych i wyszly 3 rozne wyniki...wiec wzielam ten który się powtorzyl 2 razy pozatym jest takim pośrodku dniem wiec mysle ze to jest ten spodziewany termin:)

Blue kochana wiesz, że o takiej liście też myślałam..:) bo tak to muszę wracać do postów i szukać, która kiedy wizytę, planowany poród etc. :-) świetny pomysł! A co do Twojej głowy to ja Ci powiem, ze teraz mi juz przeszło, ale nie dalej jak tydzień temu trzy dni z rzędu miałam potworny ból głowy. I co do snu – mam to samo: w nocy wiercę się i nie mogę zasnąć, a w dzień chodzę śpiąca – zwłaszcza po pracy :)
Moje piersiątka już nie bolą, ale urosły i nie wiem czy rosną dalej. Zaczynają pomału ni mieścić się w niektóre staniki! (huuraa ;) a poza tym – objawów brak :D żadnych mdłości, wymiotów, odrzucenia od jedzenia czy zapachów. Węch jedynie mam czyły, ale ja zawsze tak mam więc nie zwalam na ciążę ;)

Anastazi świetny pomysł z informacją dla Męża! Czekamy na relację :)))

Floriana ja liczyłam wg kilku kalkulatorów, ale najlepszy jest chyba ten, w którym należy podać też długość cyklu.. tak mi się wydaje :-)

Ściskam Was lipcóweczki i miłego dnia :))

No to tak kobietki.
Postanowiłam ściągnąć pomysł i lista jest na pierwszej stronie w pierwszym poście.
Nie wiem czy dobrze to zrobiłam, czy inaczej sie listy robi.
Ja zrobiłam, taką naszą, po mojemu, jak któraś ma uwagi, proszę śmiało, bo albo ja ja poprawię, albo któraś z Was.
Co do znaków zapytania, to dlatego, że niektóre nie podały.
Jeżeli coś się u Was zmieni z datą rozwiązania, po wizycie u lekarze to zedytujemy listę. Nie ma żadnego problemu.
Mam nadzieję, że chociaż to co ustrugałam, Wam się ciut spodoba.

Ściskam Was mocno! ;-)

Ps. Na telefonie lipnie to wygląda, na kompie lepiej . :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem jakoś tak podświadomie ustawiałam te kolory - Intuicja? :)
Cieszę się że Wam się podoba.
Zaraz zmienię Ci datę Floriana :)

Ostatnia edycja:
Do góry