reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny, jako że jedzenie pączków w Tłusty Czwartek to tradycja która ma przynieść powodzenie i bogactwo i nadchodzących miesiącach, służę uprzejmie pączusiami hiszpańskimi własnego wypieku, robionymi zresztą po raz pierwszy samodzielnie :tak: Niech nam się powodzi! :-) :tak:

1558382_694597613894423_961113638_n.jpg1965015_694574170563434_2088475248_n.jpg

Załączniki

• 1558382_694597613894423_961113638_n.jpg
    1558382_694597613894423_961113638_n.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 59
  • 1965015_694574170563434_2088475248_n.jpg
    1965015_694574170563434_2088475248_n.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Sergi, wooow!!! Wygladaja przepysznie!
Wrzuć przepis do wątku kulinarnego.

Dziewczyny, przyznac sie ile pączków dzis zjadlyscie. Ja jak na razie mam 3 na koncie. Co prawda nie domowe ale tez pyszne były: z czekolada, toffi i wiśnia :)

zjadłam 2 i to pewnie mój limit na ten rok ;-) jakoś tak specjalnie za pączkami nie przepadam.

Cześć Laseczki :)
Ojjj ja to w sumie nigdy nie lubiłam pączków ale jakoś ostatnio bardzo mi smakują kiedyś to jadłam tylko w tłusty czwartek a teraz hehe dużo częściej dziś zjadałam już 4 :D i myślę że to nie będzie koniec hehehe
ada czapeczka przepiękna :)
s mchalina dobry jest Twój M że już się martwi co będzie za kilkanaście lat hehe
ewa w końcu będziesz musiała poczuć się lepiej i też będziesz cieszyć się ciążą :)
Oczywiście trzymam kciukasy za wizyty :) ja za tydzień znowu idę do lekarza hehe popatrzę sobie na Maje i poproszę lekarza żeby nagrał mi badanie na płytkę :D dzisiaj całą noc odtwarzałam w głowie wczorajsze USG :) mały nosek, kości i to piękne serduszko :D normalnie do tej pory nie mogę uwierzyć że tak serduszko pięknie widać :D

venus nie,nie sprzedaje, poki co robie dla córek :)

kciuki za wizyty

Ja nie zjadlam jeszcze zadnego paczusia,ale....... wlasnie koncza wyrastac i bede smazyc bo w lidlu juz nie bylo a te tutaj z piekarni nie bardzo mi smakuja (marmolada). Zrobie z budyniem czekoladowym

Dziewczyny, jako że jedzenie pączków w Tłusty Czwartek to tradycja która ma przynieść powodzenie i bogactwo i nadchodzących miesiącach, służę uprzejmie pączusiami hiszpańskimi własnego wypieku, robionymi zresztą po raz pierwszy samodzielnie :tak: Niech nam się powodzi! :-) :tak:

Zobacz załącznik 612774Zobacz załącznik 612775
wow!!! sergi czyste szalenstwo! wygladaja zjawiskowo!!!! mimo ze zezarłam dzis juz z 5 pączkow pkusilabym sie jeszcze na twoje dwa!!!!! a cooo?!!!!

reklama
dziewczyny, które rodziły w okresie letnim. Powiedzcie mi po ilu dniach wychodziłyście z dziećmi z domu?

Do góry