reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Nie wiem czy przeklinac. Postaram sie nie przeklinac.
Poszlam dzis do gina (nie swojego) poniewaz mialam twardniejacy brzuch i skurcze. Nie moj gin zrobil mi usg, uznal, ze serduszko Kruszyny bije, nie zmierzyl szyjki i wyslal do szpitala.
Pojechalam do szpitala, szyjka spoko, lozysko nisko ulozone, ale to nic nie przeszkadza. Mam lezec, brac magnez i nospe. Nie wiem tylko dlaczego nie powiedzial mi tego ten gin?? Bal sie postawic diagnoze, pod ktora mialby sie podpisac?? Mam wrazenie, ze nie umial obsluzyc sprzetu usg i odeslal mnie do szpitala niepotrzebnie mnie denerwujac...

Za tydzien mam isc na kontrole. Wizyte u swojego gina mam na 13.03 wiec umowie sie gdzies na przyszly tydzien na kontrole i na usg 4d.

reklama
Makota to super, że wszystko ok :tak: bez sensu cię nastraszył :no:

Dziewczyny nie liczcie, że zawsze coś wychodują z takiego wymazu, po pierwsze w samym "glucie" bakterii zdolnych do wzrostu praktycznie nie ma, po drugie inne bakterie mogą być w gardle, a inne w zatokach, nie mniej jednak dobrze by było, żeby wymazy były zlecane standardowo.

Odebrałam wyniki moczu, jest mentny, na dużo bakterii i ogólnie z tego co rozumiem to jest niedobrze. Wizyta w poniedziałek a ja juz dostaję do głowy. Szczegóły w wizytowym :-(

Makota, czyli w sumie masz tak jak podejrzewałam to samo co ja miałam... mi przeszło tak po 3 dniach ale jak więcej coś porobię, to brzuch twardy i boli trochę... odpoczywaj jak najwięcej, z drugiej strony to jak ten lekarz, co rano u niego byłaś, nie był pewny czy wszystko w porządku, to lepiej, że cię odesłał do szpitala, niż miałby powiedziec, że masz brać magnez a okazałoby się, że jednak to coś bardziej skomplikowanego...

makota89 - jak facet miał nie być pewny diagnozy to lepiej, że cię odesłał do szpitala. Teraz wypoczywaj, bo miałaś sporo dzisiaj nerwów i stresów.
Dzięki tobie przypomniałam sobie o wieczornej porcji magnezu... beznadziejna z tymi lekami jestem, ciągle o nich zapominam.

malgorzatkar - ciąża 12 m-cy, ty to jednak szalona jesteś :rofl2:

Zasypiam na stojąco. Idę się opluskać i do łóżka. Może dziecko pójdzie spać wcześniej niż wczoraj to i mi się uda zasnąć. Dobranoc i do jutra.

reklama
Makota teraz sobie poleniu**** i sie nie przemeczaj, zawsze lepiej sprawdzic niz potem sobie wyrzucac too i tamto

Wkleiłam w watku zakupowym opinię o kremach na roztepy takze mozna sobie podczytac ciekawostki

dzis w ddtnv znow lecialo o szczepieniach ale akurat musialam wychodzic do pracy i zapomnialam nagrac

do co zebow to ja bede za dwa tygodnie robic koronke i nie widzi mi sie wydawac 1500zl ale ja uwazam ze lepiej ratowac jak mozna niz rwac. jak sie wstrzymam z wydatkami to bedzie trzeba rwac takze wole wydac pieniazki i miec zeby na starosc takze dziewczyny nie odkladajcie bo o zdrowie trzeba dbac!!

Do góry