pola.
Fanka BB :)
kurcze dziewczyny nie powiedziałyście, że ten syrop *spam* ma taaaaaki okropny smak bleeeee aż musiałam się z panem K. przywitać :-(
Kurcze, to ja chyba jestem jakaś "inna", bo dla mnie w smaku był całkiem spoko.
ja tez nigdzie zdjęć nie umieszczam...tylko tu u was...i to tylko na zamkniętym..... ani na nk ani fb.....za dużo ludzi ma tam podgląd......
Ja też, ogólnie jestem przeciwniczką portali społecznościowych...
blue na jednej z dziurek mam zimno i tam nic nie wtyknę. Muszę sobie zrobić pastę czosnkową
Gosia, a może warto spróbowac z tym czosnkiem? Działa rewelacyjnie na opryszczkę. Ja jak tylko poczuję, że coś mi chce wyskoczyć to od razu przykładam czosnek i opryszczka bardzo szybko schodzi.
czesc ,dziekuje dziewczyny za wszystko i zegnam sie z wami ,zycze spokojnych miesiecy do rozwiazania,szybkich porodow i zdrowych bobasow.
La luna, mam nadzieję, że nie jesteś teraz sama i że masz wsparcie w najbliższych. Jest Ci ono potrzebne jak nigdy. Mam nadzięję, że niedługo będziesz mogła znów powiedzieć, że jesteś szczęsliwa. tego Ci życzę!
Dzięki Dziewczyny, już mi lepiej po tej wizycie. EKG prawidłowe, szmer nad sercem to szmer skurczowy rozwojowy, do obserwacji, raczej nie będzie jej przeszkadzał w życiu, może przez to częściej chorować na drogi oddechowe Do kontroli za pół roku, chyba, że zachorowałaby na zapalenie płuc lub ciężką anginę, wtedy do kontroli po chorobie. Chyba mnie przybiło to kolejne przeziębienie, kardiolog i te bóle podbrzusza.. A co do tych ostatnich to już lepiej się czuję Dzidziuś co prawda się nie ruszał dziś, ale poczekamy.. Lecę na rosołek rozgrzać się, bo u nas straszna zamieć i jak bałwany wróciłyśmy.
No to uff. Ciesze się, że wszystko ok z Klaudią. Narobiłaś mi zmaka tym rosołkiem.... mmm też bym zjadła takie pyszności domowe. Jedz na zdrowie, mam nadzieję, że w końcu porządnie wyzdrowiejesz i Ty i Twoja córa.