blueberrry
Szczęśliwa :)
Haust no ten *spam* to wyzwanie dla osób które krzywią sie na ten smak (jest okropny, przyznaje). Ale mi pomógł zwalczyć cos co mnie brało, Tobie tez zdrówka. U Was przesuneli o tydzien, a w niektórych przedszkolach jest tydzien szybciej, i wydaje mi sie, ze jest spowodowane to tym zeby babcia lub dziadek pojawili sie u każdego na uroczystości, bo przecież i są przedszkolaki i szkolniaki i czasami ciezko było by rozerwać dziadków przy dwójce dzieci które są umieszczone w innych placówkach.
Mam nadzieje ze sie nie będziesz musiała gimnastykować z przekabaceniem go ze strojem. No i fajnie, niech dziecko sie wybawi. Co do wakacji to ja tez w tym roku z mężem jesteśmy wyłączeni...
Dzieki dziewczyny , jestem optymistką, stąpającą po ziemi. Jeżeli mam w sobie pozytywne myślenie i energię, to chce Was tym zarazić, bo wiem jaki to ważny czas w naszym życiu i każda z nas potrzebuje wsparcia. :* no i dzieląc się moją energią wiem, że choć na chwilę moge namalować Wam uśmiech na twarzy! :*
Mam nadzieje ze sie nie będziesz musiała gimnastykować z przekabaceniem go ze strojem. No i fajnie, niech dziecko sie wybawi. Co do wakacji to ja tez w tym roku z mężem jesteśmy wyłączeni...
Dzieki dziewczyny , jestem optymistką, stąpającą po ziemi. Jeżeli mam w sobie pozytywne myślenie i energię, to chce Was tym zarazić, bo wiem jaki to ważny czas w naszym życiu i każda z nas potrzebuje wsparcia. :* no i dzieląc się moją energią wiem, że choć na chwilę moge namalować Wam uśmiech na twarzy! :*