reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Witam się po bardzo długiej nieobecności,

podczytuje was czasami, ale za duża tutaj produkcja i nie ogarniam wszystkiego ;)
Jeszcze ta nasza niekończąca się przeprowadzka i ząbkujący Franek... za dużo na raz.

LaLuna - bardzo mi przykro z powodu maleństwa ;(

Ooooo to popisałam. Maruda wstała ;/

reklama
hej
znow dawno mnie nie bylo,ale nie mialam czasu ,ciagle cos. Dzis wkoncu mozna odetchnac.
Postaram sie troszke nadrobic,choc kilka stron,ale nie wiem czy mi sie uda,dlatego najpierw daje znac ze u nas wszystko dobrze.
Lekarz zmieniony,na 30 stycznia pierwsza wizyta,jak zadzwonilam i powiedzialam co i jak ,dlaczego chce zmienic lekarza itd,
to babka sie zapytala czy potrzebuje zwolnienie. W szoku bylam. Musialam podac dane mojego lekarza rodzinnego i na drugi dzien szlam do niego odebrac zwolnienie, mam do konca miesiaca, a dopiero po pierwszej wizycie gin podejmie decyzje co dalej.
Pierwsze wrazenie i to tylko telefoniczne,gdzie na oczy mnie nie widzieli jak najbardziej pozytywne.

Smile, fajnie ze jestes.

Ada, nooo to super! Tak sie dba o pacjenta! Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, oby tak dalej!

Miłego dzionka!

hej
znow dawno mnie nie bylo,ale nie mialam czasu ,ciagle cos. Dzis wkoncu mozna odetchnac.
Postaram sie troszke nadrobic,choc kilka stron,ale nie wiem czy mi sie uda,dlatego najpierw daje znac ze u nas wszystko dobrze.
Lekarz zmieniony,na 30 stycznia pierwsza wizyta,jak zadzwonilam i powiedzialam co i jak ,dlaczego chce zmienic lekarza itd,
to babka sie zapytala czy potrzebuje zwolnienie. W szoku bylam. Musialam podac dane mojego lekarza rodzinnego i na drugi dzien szlam do niego odebrac zwolnienie, mam do konca miesiaca, a dopiero po pierwszej wizycie gin podejmie decyzje co dalej.
Pierwsze wrazenie i to tylko telefoniczne,gdzie na oczy mnie nie widzieli jak najbardziej pozytywne.

Ada gratuluje. Teraz wszystko juz napewno bedzie dobrze, mozesz sobie spokojnie odpoczywac. A polozna juz masz? Nasz termin jest urlopowy i duzo babek odpoczywa. Mi dopiero za 3 razem sie udalo.

La Luna przykro mi z powodu wynikow. Sciskam mocno.

Dziewczyny wspolczuje lodowej pogody. Ogladalam polskie wiadomosci na Polonii i faktycznie wyglada to u Was okropnie. U mnie temp. okolo 0 i mgliscie. Wczoraj nie mialam czasu, bo M mial urodzinki a pozniej w Ikei kuchnie ogladalismy. Jestem na etapie pakowania i w piatek zaczynami sie przeprowadzac. Wczoraj, wstyd sie przyznac, przespalam 11.5 godziny. Bylam przerazona jak wstalam. Ilez mozna:shocked2:

ADA grunt ze pierwsze wrazenie dobre,mysle ze pozniej moze byc juz tylko lepiej :-)

LUSIA milej przeprowadzki ;-).

Witam sie i ja .Dzis u mnie -5 ,na dworze troche sniegu ,narazie jeszcze zlozeczka nadaje :-),jakas niepozbierana jestem,dzieci sie bawia,trza sie ruszyc i na zakupy wybrac ,MILEGO DNIA

Mi na chore gardło pomogła herbata z cytryną i miodem. Słowa nie umiałam powiedzieć i już obstawiałam anginę, ale po 2 dzbankach herbaty była znaczna poprawa ;)... Po dwóch dniach gardło było zdrowe :)

Hascospt to to samo co tantum tylko tańsze:tak:

Ja walczę z mdłościami - f*ck to chyba po witaminach:baffled: No i znowu wstałam z bólem głowy:-( Wczoraj padłam przed 22 - w końcu coś się zmienia na plus! Wczoraj poprasowałam do końca, mąż uprzątnął jakieś zbędne pudła na stryszek, więc mogę zacząć sprzątać na górze. Gotowanie muszę na piątek odłożyć, bo podobno nawet sałatkę muszę zrobić w piątek najwcześniej.

Smile, na gardło nie stosuje się miodu - wysusza śluzówkę i podrażnia

reklama
jednak nie dam rady nadrobic,
,,latam na miotle,, zaraz zabieram sie za obiad i tak kacikiem oka zerkam chcac poczytac co u was ale nie wygodnie tak
. Cofnelam tylko ze 2 strony,

la luna bardzo mi przykro,tule mocno

Az zaluje ze wczesniej nie zmienilam lekarza, jak mowilam przez tel babce z recepcji ze nawet miewam omdlenia i polozna
kazala mi cukierka cmokac,nie dala zwolnienia itp to ta sie tylko zdziwila i sama powiedziala ze dla niej
normalne to nie jest i do wizyty u gin powinnam byc na zwolnieniu. Mam nadzieje ze gin okaze sie rowniez czlowiekiem -lekarzem z powolania a nie rutyniarzem dla zysku.

lusia z tego co wiem w kazdej przychodni maja swoja polozna,(przynajmniej w pobliskich miasteczkach tu u nas tak jest)
teraz zmienilam gina i polozna tez mi sie zmieni bo on ma swoj zespol.
Jednak od razu zadeklaruje im ze nie chce by od 28 tygodnia przychodzila mi do domu bo nie potrzebuje tego.
W ciazy z corka a potem po porodzie tez nie przychodzila bo podpisalam papierek ze nie potrzebuje ,,pomocy,, z ich strony.
Jest to dla mnie nie potrzebne, sama sobie poradze w czynnosciach zwiazanych z dzidzia.

Do góry