a....opowiem wam jaka reakcja na moja ciaze była w rodzinie

bo wcześniej nikomu nic nie mowilismy...zaplanowaliśmy sobie ze jak pojedziemy na swieta to zrobie usg 3d i zdjecie damy w prezencie....no i tak zrobiliśmy...kupiliśmy karktki swiateczne zeskanowaliśmy zdjecie ,wkleiliśmy do kartek i podpisaliśmy: Wesolych swiat zyczy wnuczek/wnuczka

jak już wszystkie prezenty były rozdane to daliśmy rodzicom koperty

mama mojego meza popatrzyla.....i się wogole nie zorientowala....odlozyla kartke na stol....ja buzia rozdziawiona w szoku.....dopiero moja mama zaczela krzyczec ze WKONCO BEDZE BABCIA.....

i dopiero wtedy tesciowa pokapowala o co chodzilo ....teściu się poplakal zaczal mnie calowac po buzi po rekach...haha...no było trochę szoku...ale najlepsza była reakcja syna mojego meza..... jedyne co powiedział: "to już mniej pieniędzy będzie dla mnie???" to był dopiero szok......
bo wcześniej nikomu nic nie mowilismy...zaplanowaliśmy sobie ze jak pojedziemy na swieta to zrobie usg 3d i zdjecie damy w prezencie....no i tak zrobiliśmy...kupiliśmy karktki swiateczne zeskanowaliśmy zdjecie ,wkleiliśmy do kartek i podpisaliśmy: Wesolych swiat zyczy wnuczek/wnuczka
jak już wszystkie prezenty były rozdane to daliśmy rodzicom koperty